StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хто такі діти індиго й чим вони відрізняються від інших: мало хто знає справжнє пояснення

24 лютого 2024, 15:14оновлено 29 лютого, 23:50
Вважалося, що діти індиго дуже вирізняються на фоні їхніх однолітків. У них добре розвинена інтуїція, висока емоційна чутливість і велика сила волі.
Дети
Хто такі діти індиго/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, unsplash.com

Більшість з нас хоча б раз чули вислів "діти індиго", але не усі знають, що він насправді означає, чому він набув такої популярності й чи має під собою наукове підґрунтя.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Лише люди з орлиним зором знайдуть собаку в печері за 6 секунд: складна оптична ілюзія

Насправді термін діти індиго – псевдонауковий. Вперше він з’явився у праці американського екстрасенса Ненсі Енн Тепп, що була опублікована у 1982 року. Ця книга була присвячена дослідженню енергетичної аури та її впливу на характер і здібності людей.

відео дня

Пізніше цей термін набув широкого вживання. Вважалося, що діти індиго мають ауру, яка відрізніться за своїм кольором від аури їхніх однолітків. Також цих дітей загалом вважали абсолютно не схожими за своїми рисами характеру і здібностями на інших дітей.

Унікальність їхніх талантів нібито проявлялася ще з дитинства, також вони демонстрували лідерські якості, і тому часто були схильні відкидати усталені шаблони виховання.

Таким дітям приписували дуже розвинену інтуїцію, високу емоційну чутливість і велику силу волі. Також вважалося, що діти індиго мають здатність помічати незвичайні речі.

В якому році народилися діти індиго

Вважалося, що такі діти з’являлися на світ у кінці 1970-х – на початку 1980-х років. Тобто ці діти уже давно виросли, і станом на цей час їм уже має бути понад 40 років.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти