StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Які 4 помилки ніколи не можна робити з пральними машинами: відповідь експерта

8 квітня 2024, 02:50оновлено 9 квітня, 15:49
Не усім відомо, що не можна прати в пральній машині і загалом робити з такою технікою, щоб не нашкодити їй.
Стирка, стиральная машина, девушка
Експерт сказала, які 4 помилки ніколи не можна робити з пральними машинами/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua

Нерідко під час використання пральної машини ми можемо робити низку помилок і при цьому навіть не здогадуватися про це. А деякі помилки можуть бути досить критичними, і якщо їх повторювати регулярно, то з часом це може нанести непоправну шкоду такій техніці.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Тільки щасливчик помітить кота за 7 секунд: надзвичайно заплутана загадка

Експерт щодо товарів і послуг для дому Наталі Гітчінс розповіла про низку речей, що не можна робити з пральною машиною, щоб не нашкодити їй, пише The Mirror. Такі помилки можуть завдати серйозної шкоди техніці.

відео дня

1. Неперевірені кишені

Неперевірені кишені одягу перед пранням – це одна з найбільших помилок. Якщо разом з одягом у пральну машину потраплять монети або будь-які інші дрібні речі, то вони можуть застрягнути в машинці і наробити серйозної шкоди.

2. Перевантаження барабана машинки

Варто звертати увагу не лише на те, скільки важить та кількість одягу, яку ви кладете разом у барабан машинки, а й на тип речей. Наприклад, великі пледи, халати та рушники під час прання вбирають у себе багато води і стають набагато важчими. Це може призвести до нерівномірного обертання барабана, адже вага буде незбалансована.

3. Використання жорсткої води

Якщо машинка буде використовувати жорстку воду, то всередині може накопичитися вапняний наліт, що в найгіршому випадку призведе до призупинення ефективної роботи фільтра і зливного насоса.

"Багато людей, які живуть у регіонах з жорсткою водою, не усвідомлюють, що це може призвести до утворення вапняного нальоту в пральних машинах... Стежте за тим, щоб жорстка вода не пошкодила одяг. Зазвичай можна помітити, що білі речі втрачають свою білизну і стають сірими або жовтими, а рушники стають жорсткими та дряпаються. Деякі маючі засоби містять інгредієнти для пом’якшення води – варто перевірити цю інформацію упаковці. Якщо ваші засоби для прання пом’якшують воду, то варто додати їх трішки більше", – розповіла Наталі Гітчінс.

4. Ігнорування регулярного чищення машинки

Пральну машину потрібно регулярно чистити – очищувати лоток для миючих засобів кожні три місяці, запускати гаряче очищення барабана. І тоді машинка працюватиме справно, а одяг матиме свіжий запах.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти