StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як завести машину яка не заводиться: простий метод здивує досвідчених водіїв

10 червня 2024, 17:42
1959
Автомобіліст та популярна автоблогерка поділилась секретом про те, як завести машину яка не заводиться безкоштовно та без виклику автомеханіка.
Як завести машину яка не заводиться: простий метод здивує досвідчених водіїв
Як завести машину яка не заводиться - чому не заводиться машина / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Кожен автомобіліст боїться того моменту, коли його машина влаштовує істерику і відмовляється заводитися. Це може бути заклинювання вихлопної труби або якась інша неприємна проблема, але зазвичай ви спочатку телефонуєте місцевому механіку. І часто вам виставляють чималий рахунок. Але тепер виявляється, що ви можете уникнути цих витрат, повідомляє Mirror.

Один кмітливий користувач TikTok поділився хитрим трюком, який може повернути вас на дорогу, не витративши ні копійки.

Проблема часто виникає, коли ваш автомобіль не заводиться. Користувач @master_driver666 з TikTok, який має 710 000 підписників, починає своє вірусне відео зі слів "Ідіть сюди, подивіться на цю машину. Давай спробуємо завести її, вона не завелася, я спробую ще раз. Температура води нормальна, але вона не заводиться!"

відео дня

Як завести машину якщо вона перегрілась

Потім вона припускає, що іноді автомобіль не заводиться, тому що він перегрітий.

"Взагалі кажучи, якщо виникає така проблема, це означає, що деталь зламана. Вона називається датчик температури води, її функція - контролювати кількість впорскування палива відповідно до температури двигуна, і якщо щось піде не так, машина стане такою", - сказала вона.

Однак вона зазначає, що датчик температури води нещодавно був замінений.

"Багато ремонтних майстерень ігнорують цю деталь, якщо вона вийде з ладу, виникне і ця проблема. Подивіться сюди, це називається датчик температури повітря на вході. Давайте спочатку його демонтуємо і перевіримо. Спосіб демонтажу дуже простий, ніяких інструментів не потрібно, тільки руки", - зазначила блогер.

Дивіться відео про те, що робити, якщо машина не заводиться:

Вийнявши датчик, вона виявила, що він вкритий брудом.

"Бруд покрив датчик, не дивно, що машина не заводиться. Рішення просте: знайдіть пляшку з миючим засобом і очистіть його від бруду. Після того, як ми його почистимо, ми встановлюємо його на місце", - розповіла вона у відер.

Після того, як все було зібрано, машина завелася без жодних проблем.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти