StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як вивести пляму від іржі з одягу: дуже простий, але робочий спосіб

29 грудня 2023, 05:30оновлено 29 грудня 2023, 12:15
Ви дізнаєтеся, чим видалити плями іржі з кольорового одягу, коли спробуєте на практиці легкий спосіб з лимонним соком, оцтом і миючим засобом.
Відмити іржу
Як вивести старі плями іржі з одягу будь-якого кольору / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

Багато хто з нас стикається з проблемою появи іржі на одязі. Вона може з'являтися, коли з кишені перед пранням забули дістати металевий предмет, через поломку пральної машинки або тому, що ви сушили речі на старих батареях. У таких ситуаціях виникає питання, чим вивести іржу з одягу в домашніх умовах. Ми розповімо про простий спосіб, який допоможе вам позбавитися від проблеми.

Нам знадобляться лимонний сік, будь-який прозорий миючий засіб і звичайний 9% оцет.

Беремо маленьку піалу, додаємо до неї одну 1 чайну ложку лимонного соку, чайну ложку оцту і чайну ложку прозорого миючого засобу. Всю цю суміш ретельно перемішуємо.

відео дня

Далі кладемо на стіл поліетилен і наш нього одяг з іржавим плямою. Стару зубну щітку вмочуємо в суміш і ретельно наносимо його на пляму. Втираємо розчин і залишаємо так постояти на 30 хвилин.

Коли час минув, вирушаємо до ванної кімнати. Там надягаємо рукавички і в теплій воді перемо одяг вручну. Якщо пляма погано відпирається, можна потерти господарським милом. Повністю перемо, а потім полоскаємо.

Іржаві плями з ваших речей повинні зникнути. Такий спосіб дозволить відіпрати навіть застарілу іржу і поверне звичний колір вашим речам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти