StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як почистити злив раковини за лічені хвилини: досвідчені господині вражені методом

22 квітня 2024, 03:03оновлено 24 квітня, 12:53
1032
Дізнайтесь, як очистити забиту раковину всього за лічені хвилини за допомогою інгредієнтієнтів, які можуть бути у вас на кухні.
Як почистити злив раковини за лічені хвилини: досвідчені господині вражені методом
Як прочистити раковину / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Для всіх господинь засмічена раковина у ванній кімнаті - це справжня проблема для її очищення. Фахівець розповів про універсальні інгредієнти, які є у кожного на кухні та здатні створити "диво" із чищенням засміченої раковини.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Як почистити сифон на кухні: сантехнік назвав вибуховий засіб для будь-якого зливу.

Часто виникає проблема із засміченням раковини через волосся, яке блокує каналізацію. Волоссяна пробка - це найпоширеніша проблема.

відео дня

Спочатку блогер TikTok радить залити трохи рідини для миття посуду в проблемний злив, а потім півсклянки харчової соди, через 5 хвилин варто залити це оцтом, який викличе сильну реакцію у каналізації. Тим часом варто закип’ятити небагато води - 2-3 літри. За 5-7 хвилин потрібно її залити в раковину, адже окріп ретельно змиє всю суміш у каналізацію, забираючи з собою все волосся та бруд, передає Mirror.

Також існує ще один дієвий метод за допомогою солі. Фахівці радять взяти половину склянки соди і повний стакан крупної кухонної солі - це все варто розчинити у воді і залити у раковину. Потрібно зачекати близько 10 хвилин та ретельно промити раковину гарячою водою. Однак, також можна просто засипати соду та сіль у стік раковини і залишити це все на ніч. Вранці варто лише промити гарячою водою.

Дивіться відео про те, як швидко прочистити забиту раковину:

@bossibunz A hair clog is the most common clog so here’s how to unclog a hair clog. This mixture will melt the hair & gook in your drain. FOLLOW EACH STEP‼️ If this doesn’t work stop letting it get so bad to the point you need to call a plumber!! #LifeOnTikTok#TikTokPartner . . . . . . . . #fypage#fypシ゚viral#viraltiktok#xyzcba#explorepage#uncloggingdrains#lifehack#vinegarhacks#bakingsodahack#bathroomcleaning#hairclog#tiktokmademetryit♬ I'll Be Around (feat. Timbaland) (Radio Mix) - Cee-Lo

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти