StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як по вухах визначити характер людини: швидка перевірка

1 серпня 2024, 12:29оновлено 2 серпня, 18:55
155
Хоча науковці переконані, що те, як вуха впливають на обличчя, закладається тільки генетично, згідно з повір'ями все не так просто.
Як по вухах визначити характер людини: швидка перевірка
Що можна сказати про людину по вухах / Колаж: Главред, фото: flickr

Хоча багато хто вірить лише у точні науки, чимало людей задумуються щодо особливостей форм частин тіла, зокрема і вух. Що можна сказати про людину по вухах, поділилися користувачі Quora.

Якщо ви цікавитесь, як визначити характер людини за зовнішніми ознаками, вам може бути цікаво: як дізнатися характер за формою нігтів: манікюр розповість все про людину.

"Згідно з віруваннями, люди з гострими вухами розумні. Вони можуть помітити те, чого інші не помічають, дуже швидко реагують дотепними репліками. Дуже обережні з тим, що вони говорять. Перфекціоністи і хочуть, щоб все було правильно", - написав один із користувачів.

відео дня

Окрім цього у Мережі є характеристики людей з іншими типами вух. Наприклад, що означають великі мочки вух. Користувачі вважають, що більший за середньостатистичний розмір мочок свідчить про здоров'я та сексуальну потенцію людини.

Якщо прочитати, що говорять про людину, вуха, що стирчать - мова йде про чутливість і те, що людина спочатку діє, а потім міркує. Окрім того власники таких вух наділені бойовим духом.

Ті, у кого малі вуха, досить часто тихі люди, які тримають свою думку переважно при собі. Вони також схильні ретельно обдумувати свої дії. Ще одна характеристика людей з малими вухами - дисциплінованість.

Що таке Quora

Quora - це соціальний веб-сайт запитань і відповідей та онлайн-ринок знань зі штаб-квартирою в Маунтін-В'ю, штат Каліфорнія. Він був заснований 25 червня 2009 р. і став загальнодоступним 21 червня 2010 р. Користувачі можуть співпрацювати, редагуючи запитання та коментуючи відповіді, надані іншими користувачами. Станом на 2020 р. веб-сайт відвідували 300 мільйонів користувачів щомісяця, повідомляє Вікіпедія.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти