StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як багато літер M є серед N: тільки геній розгадає загадку за 3 секунди

1 березня 2024, 07:35оновлено 5 березня, 23:05
1085
Така головоломка просто зірве дах, адже лише одиницям вдасться підрахувати, скільки точно літер M є на малюнку, за такий короткий проміжок часу.
Загадка, девушка
Треба підрахувати літери M серед N за 3 секунди/ колаж: Главред, фото: jagranjosh, depositphotos.com/ua

Головоломки є чудовим способом перевірити свою уважність і вміння помічати дрібні деталі, які не потрапляють у поле нашого зору так просто. Але такі загадки також є гарним методом покращити свою кмітливість і загострити спостережливість, тому не варто недооцінками такі завдання і нехтувати ними.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Головоломка для перевірки IQ: тільки найуважніші знайдуть кота за 11 секунд

Регулярне розгадування таких загадок допомагає покращити свої навички розв’язування логічних задач.

відео дня

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати і правильно порахувати кількість літер M є серед N, пише jagranjosh. Виконати це завдання точно буде непросто, адже від великої кількості англійських літер N на картинці просто розпливається в очах, і помітити інші літери стає практично неможливо.

А ще більше ускладнює завдання те, що його потрібно виконати за обмежену кількість часу – всього за 3 секунди. Це точно буде непросто. Чи готові ви кинути собі виклик?

Потрібно уважно роздивитися картинку у пошуках правильної відповіді. Оскільки час обмежений, то доведеться проглядати кожен рядок з літерами максимально швидко.

Загадка
Треба підрахувати літери M серед N за 3 секунди/ jagranjosh

Чи вдалося вам порахувати, скільки точно літер М є на картинці, і ще й вкластися у запропонований час?

Якщо ви розгадали загадку, можете запропонувати її своїм рідним і друзям – можливо вони теж захочуть перевірити свою уважність і спостережливість.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
На картинці вісім літер M/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти жабу за 6 секунд. Непросто буде помітити, де саме заховалася хитра тваринка, адже вона просто злилася з листям.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти помилку на картинці за 9 секунд. Потрібні надзвичайна уважність та нестандартне мислення, щоб зрозуміти, що саме на малюнку є неправильним.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти