StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лише люди з найгострішим зором знайдуть жабу за 6 секунд: складна оптична ілюзія

27 лютого 2024, 13:12оновлено 29 лютого, 23:50
Непросто буде помітити, де саме заховалася хитра тваринка, адже вона просто злилася з листям.
Загадка, жаба
Потрібно знайти жабу на картинці за 6 секунд/ колаж: Главред, фото: Reddit, unsplash.com

Різноманітні головоломки та оптичні ілюзії дають змогу перевірити свою уважність і кмітливість. Але також вони можуть стати чудовим інструментом, щоб загострювати свою уважність та удосконалювати свої навички розв’язання різних логічних завдань.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Лише люди з орлиним зором знайдуть собаку в печері за 6 секунд: складна оптична ілюзія

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати жабу серед зеленого листя, пише jagranjosh. Важко буде помітити, де саме заховалася тваринка, адже їй вдалося максимально "розчинитися" у просторі.

відео дня

На картинці ми бачимо густі зарослі біля водойми. Оскільки на вулиці волога погода, то по листі стікають крапельки води.

На перший погляд здається, нібито серед листя немає ніякої живої істоти. Але це не так. Насправді десь там ховається жабка, помітити яку зможуть лише найбільш уважні люди.

Але при цьому на розгадування загадки дається обмежена кількість часу – всього 6 секунд, що робить завдання ще складнішим.

Загадка
Потрібно знайти жабу на картинці за 6 секунд/ Reddit

Спробуйте зосередитися, максимально уважно оглянути картинку та відшукати схованку жаби так швидко, як тільки вас вдасться.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Жаба дуже добре заховалася/ Reddit

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про складну загадку, у якій потрібно знайти кошеня за 7 секунд. У такій оптичній ілюзії не кожному вдасться відшукати розгадку. Доведеться сильно постаратися.

Також раніше ми розповідали про загадку, де на зображенні сімейної вечері захована помилка. Непросто буде зрозуміти, що саме на картинці показано неправильно.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти