StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого блискучий зір: треба за 7 секунд знайти черепаху

23 січня 2024, 05:30
39102
Спробуйте розгадати цікаву і дуже захоплюючу головоломку - вам потрібно буде дуже швидко відшукати черепаху, яка ховається в парку серед людей.
Головне
Знайдіть черепаху за 7 секунд / Jagranjosh

Нудні будні або рутинну роботу можуть чудово урізноманітнити головоломки. Оптичні ілюзії дозволяють відволіктися від звичних справ і потренувати мозок. Цього разу нам потрібно знайти черепаху в парку.

Головоломка від Jagranjosh насправді дуже проста, щоб її розгадати, треба уважно подивитися на малюнок і не акцентувати увагу на людях і тваринах, які показані на зображенні.

На малюнку – сім'ї з дітьми, вони прийшли в парк, щоб прибрати там сміття. За тим, що відбувається спостерігають навіть пташки і єнот. Але вам потрібно знайти черепаху.

відео дня
Загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете черепаху / Jagranjosh

Дається лише 7 секунд. Готові? Тоді поїхали!

Не вдалося знайти черепаху? Не турбуйтеся і ловіть підказку: вона біля дівчини, яка зліва у верхньому кутку щось складає у мішок. Черепаха сидить і спостерігає.

Розгадка
Якщо знайшли черепаху, у вас прекрасний зір / Jagranjosh

Не турбуйтеся, якщо не вдалося знайти правильну відповідь, а тренуйтеся. Наприклад, ви можете спробувати розгадати головоломку, де треба за 3 секунди знайти лисицю. Потрібно швидко відшукати тварину, яка відрізняється від інших.

Крім того, можна спробувати розгадати головоломку для найкмітливіших. Серед літер М, яких дуже багато на зображенні, потрібно відшукати W. Дається лише 4 секунди.

А ще у нас є головоломка для веселих і кмітливих. Потрібно за 9 секунд знайти відразу трьох тварин – лева, мишку і кішку. Фішка в тому, що всіх тварин потрібно знайти одночасно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти