StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 3 секунди знайти лисицю

10 січня 2024, 05:50оновлено 10 січня, 15:40
52272
Спробуйте розгадати веселу, але непросту головоломку – потрібно швидко знайти лисицю у коробці, яка відрізняється від інших, зображених на малюнку.
Загадка
Знайдіть лисицю за 3 секунди / Jagranjosh

Після свят настає звична рутина і хочеться себе чимось розважити. Щоб підняти настрій і потренувати мозок, спробуйте розгадати головоломку. Цього разу нам потрібно знайти особливу лисицю в коробці.

Головоломка від Jagranjosh, на перший погляд, вкрай непроста. Проте після того як ви уважно розглянете малюнок і максимально включите увагу, зрозумієте, що розгадати її буде легко.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого зір, як у яструба: треба за 9 секунд знайти кішок

відео дня

На зображенні - безліч рудих лисиць, які сидять в помаранчевих коробках. Вони всі однакові, крім однієї. Ось цю особливу лисицю вам і треба знайти.

Готові? Дається лише 3 секунди! Гайда!

Загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете лисицю / Jagranjosh

Не вдалося знайти потрібну лисицю? Ловіть підказку: лисиця знаходиться знизу, у третьому рядку, якщо рахувати зліва. На відміну від інших лисиць, вона сидить не у помаранчевій, а білій коробці.

Розгадка
Якщо вдалося знайти лисицю, у вас чудовий зір / Jagranjosh

Не засмучуйтесь, якщо ви не знайшли правильної відповіді. Пробуйте розгадувати інші оптичні ілюзії. Наприклад, можна порозгадувати головоломку для найкмітливіших, де потрібно знайти літеру W серед великої кількості M. Потрібно діяти швидко, дається лише 4 секунди.

Також можете спробувати розгадати головоломку, де треба за 4 секунди знайти апельсин. Потрібно знайти такий апельсин, який відрізняється від інших. Це не просто, адже вони усі схожі.

А ще у нас є для вас головоломка, де треба за 9 секунд знайти лева, кішку і мишу. Відшукати усіх трьох тварин одразу потрібно на одному зображенні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти