StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Французькі господині закопують чайні пакетики поруч із квітами: навіщо так робити

21 березня 2024, 10:46
Француженки знають, що можна зробити з використаними чайними пакетиками.
Французькі господині закопують чайні пакетики поруч із квітами
Французькі господині закопують чайні пакетики поруч із квітами / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Часто ми не замислюємося, викидаючи використані чайні пакетики. Однак, замість того щоб відправляти їх у сміття, можна скористатися цими простими засобами для покращення вашого саду.

Француженки знають, як використовувати корисні властивості чайних пакетиків для неймовірного росту квітів, пише портал Sante+.

Чайні пакетики як добриво

Чайне листя багате дубильною кислотою та іншими корисними речовинами, які сприятливо впливають на ґрунт. Крім того, що вони можуть бути корисні для вашого організму, вони також можуть стати справжнім добривом для ваших рослин. Просто закопайте чайні пакетики в землю або розкладіть відкриті вологі пакетики навколо рослин.

відео дня

Чайні пакетики для компосту

Додавання використаних чайних пакетиків у компост прискорює процес його розкладання. Чайні пакетики виділяють азот, що стимулює активність корисних бактерій у компості, роблячи його ще більш поживним для ваших рослин.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Чайні пакетики для більш кислих ґрунтів

Деякі рослини віддають перевагу кислим ґрунтам. Поклавши чайні пакетики в ґрунт, ви можете регулювати його кислотність, що особливо корисно для кімнатних рослин або папоротей.

Чайні пакетики проти шкідників

Чайні пакетики також можуть допомогти в боротьбі з садовими шкідниками. Аромат чайного листя може відлякувати деяких комах, таких як гусениці та слимаки, зберігаючи ваші рослини в безпеці.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти