StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ці 5 знаків проживуть 2024 рік без пригод: відомий астролог розповів, що чекати в Новому році

19 грудня 2023, 17:30оновлено 20 грудня 2023, 10:49
Один із знаків зодіаку повинен побоюватися дороги, адже є ризик потрапити в новому році в ДТП.
Астропрогноз від Влада Росса на 2024 рік
Астропрогноз від Влада Росса на 2024 рік / Колаж Главред, фото УНІАН, freepik

Високосний 2024 рік буде різним для кожного знака зодіаку. Якщо одна частина з них буде щасливою, іншій не пощастить, то для третіх зірки готують життєві гірки - рік буде нейтральним. Нейтральним 2024 рік буде для наступних знаків зодіаку: Овен, Рак, Лев Козоріг і Стрілець.

Про це Главреду розповів астролог Влад Росс.

Овен

Для Овна 2024 рік обіцяє бути успішним, особливо у фінансовому плані. Навесні відкриваються відмінні можливості для додаткового заробітку, і Овен відчує прилив сил і енергії завдяки знаходженню Юпітера в будинку фінансів.

Можливо, вам буде цікаво: Церковний календар на 2024 рік: коли за новим стилем святкуємо головні свята.

Протягом 2024 року у Овна гармонійно складаються стосунки з родичами, близькими і знайомими, особливо це помітно влітку і восени. Близькі та друзі нададуть підтримку не тільки словом, а й ділом, коли Овен приймає рішення і вирішує питання.

Також в цьому році у Овна відкриваються відмінні можливості для особистісного зростання. У першій половині року слід бути уважнішими до свого здоров'я, уникаючи перевантажень, щоб не піддати себе ризику хвороб і травм. Друга половина року більш гармонійна, тому помірні фізичні навантаження і здоровий спосіб життя будуть дуже сприятливі.

2024 рік обіцяє Овну нові знайомства і побачення, особливо в липні. У цілому, рік буде середнім, не видатним, але і незважаючи на можливі складнощі в подружніх стосунках у другій половині року, сприятливий період на роботі настане в кінці року.

Головне застереження для Овна в 2024 році: уникати судових розглядів, щоб не піддати себе ризику бути підставленим. До кінця року очікується дружня атмосфера на роботі, допомога від колег і покращення стосунків з начальством, особливо в листопаді і грудні.

Рак

Для Рака 2024 рік стане роком відповідальних виборів. Хоча цей період не надто складний, всі чотири затемнення року матимуть істотний вплив на знак, ставлячи перед ним кармічні завдання. Рік буде неоднозначним для Рака.

З січня до травня відбудеться зміцнення соціальних зв'язків, нові знайомства і покращення стосунків з однодумцями. Це сприятливий період для кар'єрного росту, важливу роль буде грати комунікабельність.

На початку 2024 року Раку слід бути уважним на дорогах, адже є ризик ДТП. Також не рекомендується покупка і продаж автомобілів в цей період.

У сімейних справах можуть виникнути несприятливі ситуації, сварки і розбіжності з батьками. Раку варто пам'ятати, що 2024 рік не підходить для операцій з нерухомістю, ремонту житла та будівництва.

Липень 2024 року принесе Раку підвищення заробітку завдяки зусиллям і соціальній взаємодії на початку року. Літо і осінь будуть хорошими періодами, а до зими Рак досягне успіху в саморозвитку, сповнений сил і енергії. Важливо звернути увагу на емоційні потреби та бути обережними у фінансових справах.

Лев

2024 рік обіцяє Леву насиченість, хоча його успіхи не будуть надмірними, але і труднощів не передбачається. У січні Лева можуть чекати фінансові труднощі, тому важливо уникати сумнівних угод і експериментів з грошима, щоб уникнути серйозних неприємностей. Обережність при укладанні угод також буде ключовим моментом.

Транзит Венери в кінці січня і початку лютого буде сприятливим для Лева, приносячи позитивні емоції в любовних і сімейних стосунках. Цей період стане сприятливим для зміцнення стосунків з близькими, вступу в інтимні зв'язки і укладення вигідних довгострокових договорів з надійними партнерами.

Квітень 2024 року обіцяє Леву сприятливий період для подорожей і відпочинку, набуваючи сили на весь рік. З травня до червня Лев буде процвітати в роботі, завдяки транзиту Юпітера через будинок його гороскопу, що відкриє безліч можливостей для кар'єрного зростання. З травня до серпня, коли Сонце буде в знаку Лева, професіоналізм буде високо оцінений оточенням і начальством.

З серпня до кінця року Лев відчує сприятливий період для нових зв'язків і знайомств, а також участі в групових проектах, що допоможе зміцнити фінансову стабільність. Кінцівка року може стати вдалим часом для інвестування в нерухомість.

Важливо, щоб Лев не забував про рідних і близьких, особливо батьків, і приділяв їм увагу. Завершення року для Лева може бути пов'язане з відновленням великої родини.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Стрілець

Для Стрільця 2024 рік обіцяє бути роком плідної роботи, не надто вдалим і не надто невдалим, а скоріше середнім. Початок року пройде бадьоро, з хорошим самопочуттям і припливом енергії. З січня до березня передбачається підвищення загального тонусу, який сприятливо впливає на завершення справ.

У першій половині 2024 року Стрілець розвинеться в професійній сфері завдяки хорошим взаєминам в колективі, що приведе до успіхів і звершень в роботі і проектах. Однак у другій половині року Стрільцю варто бути обережніше і не ризикувати, особливо навесні і влітку, коли динаміка життя може змінитися.

Ранньою весною Стрілець може отримати вигідні пропозиції і підвищити фінансовий потенціал, але в квітні і травні слід бути більш уважним, уникаючи необдуманих рішень. В останній половині року Стрілець зустріне любов, а сімейні стосунки встановляться, навіть якщо до цього були труднощі.

Вельми успішним буде осінній період для налагодження нових зв'язків та угод. У листопаді можуть бути вигідні угоди і покупки, що приносять довгий задоволення Стрільцеві.

Дивіться відеоверсію гороскопу астролога Влада Росса на 2024 рік для всіх знаків зодіаку:

Козоріг

Для Козоріга 2024 рік стане роком розкриття творчого потенціалу та подій у сімейному житті. Рік буде середнім, не будучи ні хорошим, ні поганим. У першій половині року акцент буде зосереджений на дітях, творчості та любові.

Період сприятливий для творчих починань і успіхів в шоу-бізнесі. Відвідування культурних заходів та участь у конкурсах додасть енергії Козорігу. Навесні варто приділити увагу сім'ї та дому, займатися ремонтом або придбанням нерухомості.

Влітку можливі труднощі у стосунках з друзями, що вимагають очищення контактів. Ризики руйнування ділових зв'язків і бізнесу з партнерами можуть позначитися також на стосунках з братами і сестрами.

У другій половині року Козерогу слід приділити увагу кар'єрі і професійному розвитку. Не рекомендується змінювати сферу діяльності або запускати нові проекти в кінці року. Замість цього, приділіть час навчанню і підвищенню кваліфікації.

Більше гороскопів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти