StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Додадуть десять років: стиліст назвала, які кольори старять людину

1 лютого 2024, 12:02
557
Главред розповість, яких кольорів варто уникати, щоб не виглядати старше, ніж є.
Стиліст назвав, які кольори старять людину
Стилістка назвала, які кольори старять людину / колаж: Главред, фото: скріншот pexels

Вибір кольорів в одязі та макіяжі може впливати на сприйняття віку людини. Існує кілька рекомендацій від стилістів і візажистів, які допоможуть зробити образ більш молодіжним і свіжим. Ми розповімо, який колір старить жінку і не тільки, якщо носити його в одязі.

Які кольори старять людину

Стилістка Юлія Рябич у своєму ТікТок розповіла, які кольори в образі можуть додавати людині, зокрема жінці, віку. Вона стверджує, що деякі з них можуть зістарити на 15 років.

Чорний, темно-синій, темно-коричневий та інші глибокі кольори можуть створювати візуальне враження строгості та старшинства. Використання занадто темних відтінків в одязі може надавати образу зайвої серйозності.

відео дня

Також бляклі та приглушені відтінки, такі як тьмяно-рожевий, сірувато-зелений та інші, можуть надавати образу блідості та втоми, що може візуально додавати років.

До того ж, однотонне вбрання, особливо в темних кольорах, може посилювати враження старіння. Розведення однотонності різними відтінками або акцентами яскравих кольорів може пом'якшити цей ефект.

Який колір додає віку

Екстремально яскраві та насичені відтінки, як-от яскраво-червоний або помаранчевий, можуть привертати увагу до деталей і створювати враження, що людина намагається виглядати молодшою, що, зі свого боку, може підкреслювати вік.

Важливо зазначити, що ці правила не є суворими й абсолютними. Усе залежить від індивідуальних уподобань, стилю та ситуації. Гармонійне поєднання кольорів та аксесуарів допоможе створити стильний і молодіжний образ, незалежно від віку. Експериментуйте з кольорами, підбирайте ті, які підкреслюють вашу індивідуальність і створюють приємне візуальне враження.

Дивіться відео про кольори, які старять:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти