StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колір одягу по днях: як вибрати правильний колір для кожного дня тижня

2 грудня 2023, 23:07
Якщо ви хочете розпочати новий тиждень з новими силами та досягти успіху в важливому проекті, тоді зверніть увагу на колір одягу, який ви носите.
Колір одягу по днях: як вибрати правильний колір для кожного дня тижня
Який колір у днів тижня / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pixabay.com

Вважається, що колір одягу, який ми носимо, може впливати на наше самопочуття, настрій і навіть удачу. В астрології, кожному дню тижня відповідає певний колір, який може позитивно впливати на людину в цей день.

Який колір носити у понеділок

Понеділок - це день Місяця, планети, яка символізує інтуїцію, емоції і жіночу силу. Тому в цей день рекомендується носити одяг білого, сріблястого або чорний колір. Ці кольори допомагають розслабитися, відновити сили і гармонізувати внутрішній світ.

Колір одягу по днях: як вибрати правильний колір для кожного дня тижня
Білий светр / Фото: instagram.com / moloko___store

Білий колір символізує чистоту, новий початок і невизначеність. Він асоціюється з духовністю. У свою чергу, сірий колір символізує баланс, гармонію і стабільність. Він також асоціюється з емоціями. А чорний колір - силу, владу і таємничість. Асоціюється цей колір з підсвідомістю.

відео дня

Який колір носити у вівторок

В астрології, вівторок - це день планети Марс. Він символізує енергію, активність та військову силу. У зв'язку з цим, кольори, які варто вдягати увівторок, включають червоний, оранжевий або яскраві кольори. Ці відтінки асоціюються з енергією, силою, визначеністю та вольовими якостями, які допомагають почуватися активніше та рішучіше у цей день.

Колір одягу по днях: як вибрати правильний колір для кожного дня тижня
Червоне плаття / Фото: instagram.com / personal_vavilon

Який колір у середу

Середа пов'язується з планетою Меркурій. Меркурій символізує спритність, комунікацію та розумову активність. Кольори, що асоціюються з Меркурієм та можна обрати для носіння у середу - це відтінки блакитного, сірого, яскравого жовтого чи весняні пастельні відтінки. Ці кольори можуть підкреслити вашу інтелектуальну гнучкість та підвищити комунікаційні якості під час спілкування.

Який колір одягу у четвер

Четвер - це день Юпітера, планети, яка символізує силу, владу і успіх. Тому в цей день рекомендується носити одяг синього, фіолетового або бордового кольору. Ці кольори допомагають підвищити самооцінку, впевненість у собі і притягнути удачу.

Колір одягу по днях: як вибрати правильний колір для кожного дня тижня
Синій костюм / Фото: instagram.com / barva.in.ua

Які кольори носити у п'ятницю

П'ятниця - це день Венери, планети, яка символізує любов, красу і задоволення. Тому в цей день рекомендується носити одяг червоного, рожевого або зеленого кольору. Ці кольори допомагають пробудити чуттєвість, привабливість і притягнути любов.

Колір одягу для суботи

Субота пов'язується з планетою Сатурн, яка символізує відповідальність, впевненість та стійкість. Кольори, що асоціюються з Сатурном, це темно-сині, чорні та фіолетові відтінки. Ці кольори можуть підкреслити вашу стійкість та концентрацію на цілях.

Колір одягу по днях: як вибрати правильний колір для кожного дня тижня
Чорне плаття / Фото: instagram.com / smiluva.shop

Одяг якого кольору вдагати у неділю

Неділя пов'язується з Сонцем, тому кольори, які можна обирати в цей день - яскраві та теплі відтінки, такі як золотистий, помаранчевий, жовтий чи червоний. Ці кольори символізують енергію, світло та оптимізм.

Який колір одягу приваблює гроші

За віруваннями деяких культур, зелений колір часто асоціюється з процвітанням, родючістю та грошима. Він символізує ріст і здатність залучати матеріальні блага.

Раніше ми розповідали, навіщо пірати носили сережки. Насправді, сережки у вусі піратів не були лише прикрасою, навіть якщо це може здатися очевидним.

Також Андре Тан показав 5 найактуальніших моделей джинсів. Він розповів, які джинси варто придбати та носити цього року.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти