StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що "бачить майже кожен" перед смертю: медсестра назвала єдину річ

27 березня 2024, 14:04
Медсестра хоспісу Джулі МакФадден, яка відома своєю просвітницькою діяльністю, розповіла про те, що "майже всі" люди бачать перед смертю.
Що 'бачить майже кожен' перед смертю: медсестра назвала єдину річ
Що бачить людина перед смертю - медсестра розкрила значення видінь / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Джулі МакФадден, яка працює медсестрою в хоспісі в Лос-Анджелесі, пояснила, що зазвичай видіння, які "бачать майже всі перед смертю" відбуваються приблизно за місяць до того, як людина помирає, повідомляє RSVPLive.

Виступаючи на подкасті Skeptic Metaphysician, Джулі, яка також є автором книги "Нічого боятися", поділилася своїм досвідом допомоги людям в останні хвилини їхнього життя.

"Одна з головних речей, яка трапляється майже з кожною людиною - це зазвичай приблизно за місяць до смерті. Вони починають бачити людей, які вже померли. Це завжди люди, які приносять їм розраду, тому я кажу члени сім'ї, але тільки члени сім'ї, якщо у вас з ними хороші стосунки. Вони побачать своїх батьків, бабусь і дідусів, тіток, дядьків, друзів, двоюрідних братів і сестер і домашніх тварин", - сказала вона.

відео дня

Дивіться відео про те, що бачать люди перед смертю:

@skepticmetaphysicians Do people really see their dead relatives before they die? Here's what Hospice Nurse Julie says! Its called Visioning and apparently its not as uncommon as you would think! Check out the full interview at SkepticMetaphysician.com! . . . . #lifeafterdeath#hospice#visioning#endoflifevisioning♬ original sound - Skeptic Metaphysician

Вона пояснила, що ці видіння часто є видіннями близьких людей, які вже померли, щоб підтримати їх, кажучи: "Я скоро прийду за тобою, тобі не потрібно ні про що турбуватися. Ми будемо тут, поруч з тобою", - додає медсестра.

Джулі зазначила, що більшість людей, які переживають це, мають абсолютно ясну голову і не мають галюцинацій.

"Як медичні працівники, ми знаємо, як виглядають галюцинації, як виглядає марення, як виглядає гіпоксія. Це не те. Це дуже різні речі, які відбуваються", - зазначила вона.

Що відомо про Джулі МакФадден

Джулі МакФадден - працює медсестрою вже 15 років, має досвід роботи у відділенні інтенсивної терапії, а тепер у хоспісі/паліативній допомозі. Про неї писали в Newsweek, USA today, The Atlantic, The Business Insider, Medscape, People, Buzz feed та інших виданнях по всьому світу. Джулі захоплена ідеєю нормалізації ставлення до смерті через просвітницьку роботу серед широких верств населення за допомогою соціальних мереж. Її акаунт у TikTok має 1,2 млн підписників, крім того, її профії є на всіх платформах соціальних мереж (Instagram, Facebook і YouTube).

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти