StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що буде, якщо натирати ноги банановою шкіркою влітку

14 червня 2023, 16:17оновлено 14 червня 2023, 16:58
Главред розповість, навіщо натирати ноги банановою шкіркою і як це може змінити стан шкіри.
Навіщо натирати ноги банановою шкіркою
Навіщо натирати ноги банановою шкіркою / колаж: Главред, фото: скріншот, pexels

Банани - досить корисні для організму, проте їх можна не тільки вживати всередину, але і використовувати для інших цілей.

По-перше, давайте поговоримо про дивовижну користь бананів для здоров'я. Вживання двох бананів на день може принести вам багато користі. Однак вони містять багато цукру, тому, якщо ви страждаєте на діабет, ви повинні бути обережними, коли справа доходить до вживання цього фрукта. Якщо ви їсте їх часто,у вас буде більше енергії, у ваших м'язах буде менше судом, а у вас буде менше проблем зі шлунковою кислотою. Вживання бананів також може допомогти при анемії, тому, якщо у вас дефіцит заліза, рекомендується їсти банани.

Навіщо натирати ноги банановою шкіркою - несподівані властивості

Коли температура піднімається вище певного рівня, нам подобається прибирати черевики і кросівки і діставати сандалі і шльопанці. Таким чином, ми можемо тримати наші ноги в більш прохолодному місці! Крім того, ми любимо демонструвати наші милі босоніжки. Але чи готові ваші ноги до літа? Якщо це не так, ви повинні з'їсти банан, а потім використовувати шкірку для цього зручного трюку, який ми приготували для вас.

відео дня

Для чого потрібна бананова шкірка - лайфхак

Ваші ноги були без сонячного світла всю зиму і весну, і ви хочете переконатися, що вони знову виглядають досить красивими для босоніжок? Педикюр може бути досить дорогим і якщо ви не хочете витрачати на це свої гроші, у нас є для вас зручний трюк з бананом, який може творити чудеса з вашими ногами.

Банани дуже підходять для використання в цілях педикюру, амінокислоти і вітаміни у фруктах допоможуть вашим сухим ногам знову стати м'якими і гладкими в найкоротші терміни.

Очистіть банан, з'їжте його і збережіть шкірку. Добре вимийте ноги і висушіть їх належним чином. Тепер візьміть бананову шкірку і протріть внутрішньою стороною шкірки підошви ніг. Пом'якшувальні і живильні інгредієнти зроблять свою справу і вберуться у ваші стопи. Потім промийте ноги теплою водою або помістіть їх у невелику ванну для ніг з теплою водою і трохи харчової соди. Після цього нанесіть на ноги хороший лосьйон для тіла і одягніть сухі чисті шкарпетки. Ви побачите, як шкіра на ногах зміниться.

Джерело

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти