StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Надзвичайно складна оптична ілюзія: потрібно знайти "невидимого" метелика

27 серпня 2023, 18:15оновлено 29 серпня 2023, 00:00
10024
Метелик заховався серед гірського краєвиду, який заворожує погляд. Лише одиниці зможуть його знайти всього за 9 секунд.
Бабочка, горы
Потрібно знайти "невидимого" метелика за 9 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash, fresherslive

Рівень вашої спостережливості перевірити дуже просто – варто лише спробувати розв’язати одну із складних головоломок або розгледіти правильну відповідь в оптичній ілюзії. Якраз наступна оптична ілюзія буде ідеальною, якщо ви хочете перевірити себе, адже помітити розгадку зможуть лише найуважніші. У цій загадці пропонується знайти метелика на картині з пейзажем, що заворожує погляд.

На розгадування загадки дається всього 9 секунд, що робить завдання ще складнішим, пише Fresherslive.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для найуважніших: треба знайти чорну пантеру і врятувати хлопчика за 20 секунд

відео дня

На картинці ми бачимо чарівний гірський пейзаж. На передньому плані серед трав’яного килима росте велика кількість яскравих квітів і дерево. На задньому плані нашу увагу привертають засніжені високі гори, частково закриті хмарами.

Десь серед цієї красивої природи заховався метелик, який став практично "невидимим" серед гірських вершин. Спробуйте перевірити, чи вдасться вам його знайти.

Вкластися у запропоновані 9 секунд зможе не кожен, адже завдання справді складне. Але варто спробувати позмагатися із часом.

Якщо ж вам не вдається розгадати загадку за такий короткий проміжок часу, не варто засмучуватися – просто продовжуйте пошуки, не звертаючи увагу на витрачений час.

Коли знайдете метелика, можете запропонувати загадку своїм рідним і друзям, щоб вони теж спробували перевірити свою уважність та спостережливість.

Горы, оптическая иллюзия
Потрібно знайти "невидимого" метелика за 9 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається знайти метелика, даємо невелику підказку – зверніть увагу на дерево. Не помічаєте на ньому нічого дивного?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Горы, оптическая иллюзия
Метелик заховався на дереві/ fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти "невидиму" сойку в горах. Прекрасний гірський пейзаж заховав у собі практично "невидиму" пташку, і знайти її зможуть лише найуважніші.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію надзвичайно складного рівня, у якій потрібно розгледіти жабу на картинці. Не кожному вдасться виконати це завдання, ще й вкластися у 15 секунд.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти