StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чим полити землю, щоб не росли бур'яни: розчин, який допоможе городникам

21 березня 2024, 14:03оновлено 21 березня, 16:22
Ви швидко зрозумієте, як самому приготувати засіб від бур'янів, достатньо заздалегідь підготувати оцет і воду, після чого можна буде приступити до обробки.

сорняки
Чим полити землю від бур'янів і який засіб допоможе / Скріншот YouTube

Бур'яни стають однією з головних проблем на дачі. Вони ростуть всюди і завдають шкоди городнім культурам. Тому багато дачників цікавляться, чим побризкати траву, щоб не росла, в домашніх умовах, і не витратити на це багато грошей. Можна самостійно приготувати хороший засіб, який має допомогти.

Авторка YouTube-каналу Умелая хозяйка розповіла, як приготувати розчин проти бур'янів, коли потрібно їх поливати, і яких порад бажано дотримуватися.

Як приготувати розчин для знищення бур'янів у домашніх умовах

Знадобиться 3-літровий пульверизатор, 4,5 літра води, стільки ж столового 9% оцту і 100 мл засобу для миття посуду. Усе це потрібно ретельно перемішати.

Розпиліть засіб на бур'яни

Далі слід розпорошити ваш засіб на бур'яни. Потрібно робити це на близькій від рослини відстані, щоб розчин потрапив на коріння бур'янів.

Уважно слідкуйте за погодою та небом: процедуру слід проводити за сонячної погоди, щоб воно було 1-2 дні. Не можна допустити, щоб дощ змив отруйний розчин під коріння рослин, які вирощуються в їжу.

Дивіться відео, в якому блогерка розповіла, як позбутися бур'янів на городі:

Як часто потрібно поливати траву

Траву знадобиться поливати 2-3 рази за сезон. Так ви позбудетеся не лише бур'янів, а й проведете профілактику проти їхньої появи.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти