StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень з 27 листопада по 3 грудня: Водолію - зруйновані ілюзії, Козорогу - увага знаменитості

26 листопада 2023, 12:06
У Риб на цьому тижні може виникнути багато побутових негараздів, а у Скорпіона - ухилення від складної розмови.
Любовний гороскоп на тиждень 20-26ноября
Любовний гороскоп на тиждень з 27 листопада по 3 грудня/ Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Spiritual Dive, Explore Mode)

У цьому тексті ми зануримося в світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати кожен із знаків Зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 27 листопада по 3 грудня?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Можливо, ви намагаєтеся справити враження на любовний інтерес і відчуваєте потребу розповісти про своє життя більш барвисто, щоб привернути увагу цієї людини. У довгостроковій перспективі це ніколи не спрацює! Ви дозволите цій людині познайомитися з ілюзією, а не з вами справжнім. Якщо вже перебуваєте у стосунках, то між вами і партнером може виникнути справжня боротьба за владу, пов'язана з вашим бажанням домогтися успіху. Успіх може дістатися ціною стосунків, якщо ви не будете обережні.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Приховувати що-небудь, крім несподіваних подарунків від коханої людини, зазвичай не є хорошим знаком - особливо цього тижня. Якщо ви відчуваєте, що необхідно приховувати від партнера інформацію про гроші, значить, проблема напевно існує. Можливо, ви нещодавно зробили грошову помилку, яку намагаєтесь приховати. Зізнайтеся, поки це не підірвало довіру. Якщо у вас немає партнера, можливо виникла дивна ситуація з колегою. У вас може виникнути відчуття, що ви йому подобаєтеся, але він, швидше за все, не відповідає взаємністю. Приготуйтеся до некомфортних відчуттів.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Емоційна дисрегуляція може здатися зараз звичноюсправою! Повний Місяць у вашому знаку в понеділок пояснить будь-яку підвищену чутливість. Однак, оскільки Меркурій буде в квадратурі до Нептуна в цей день, ви можете відчути себе більш ніж трохи віддаленим. Ймовірно, буде дуже важко приймати будь-які тверді рішення, що стосуються особистого життя, тому утримайтеся від цього. Буде болісно легко засумніватися в своїх силах. Інші новини: остерігайтеся недоброзичливих незнайомців, які намагаються з'єднати своє життя з вашим через романтичні стосунки, незалежно від того, самотні ви чи ні.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Можливо, на цьому тижні ви переживаєте кризу довіри, коли справа доходить до уявлень про любов і стосунки. Однак в кінцевому підсумку це може виявитися саме тим, що потрібно. Якщо у вас було занадто багато невдалих дослідів, коли стосунки з часом зникали через брехню, обману або просто через те, що ви не бачили світ через подібну призму, то Всесвіт закликає раз і назавжди позбутися від цього болю. Не дозволяйте своєму минулому досвіду визначати, яким може бути майбутнє. Думки створюють вашу реальність, і настав час створити щось прекрасне.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Плітки можуть стати вашою загибеллю на цьому тижні, коли мова йде про ваше особисте життя. Якщо виникає бажання поспілкуватися з друзями про поточний романтичний сценарій, переконайтеся, що ви розмовляєте з друзями, яким ви можете довіряти, що вони не проговорять! В іншому випадку є ймовірність, що ваша розмова стане приводом для пліток - халежно від конкретики це може призвести навіть до появи скандальних чуток. Інший можливий негативний результат - нинішній коханець або любовний інтерес може підслухати розмову між вами і подругою і відчути себе вторгненим або об'єктом уваги. Можливо, ви обговорювали щось таке, що партнер волів би залишити в таємниці.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Використання грошей або сексу як зброї може здатися спокусливим на цьому тижні. Якщо ви самотні, то для того, щоб домогтися чиєїсь уваги або розташування доведеться вдатися до хитромудрих прийомів. Якщо у вас стосунки, ви можете відмовитися від грошей або сексу, якщо партнер робить щось, що змушує вас відчувати, що ви не можете контролювати стосунки. Незалежно від того, самотні ви чи у стосунках, така поведінка токсична - і ви це знаєте. Підніміться над такою дріб'язковістю.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Ви можете створити в своєму особистому житті проблеми, які зовсім не повинні були існувати. Для Терезів, які перебувають у стосунках, це, швидше за все, буде пов'язано з побутовими проблемами між вами і партнером, якого ви відчайдушно хочете контролювати, але чомусь не можете. Коли ви не можете контролювати цю ситуацію, це може посилити тривогу. Не забувайте тримати ситуацію в перспективі, щоб не накинутися на свого партнера не з тієї причини, яка необхідна. Якщо ви самотні, всілякі проблеми довіри посиляться - ви, швидше за все, будете ставитися до всіх з підозрою. Важко запросити любов, коли ти в обороні.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні будьте обережні і не приймайте за чисту монету все, що вам говорять. Повний місяць у 8-му домі інтимних стосунків може викликати бажання встановити глибший емоційний зв'язок. Однак в цей же час Меркурій буде перебувати в квадратурі з Нептуном, що призведе до деякого замішання. Ваші емоційні бажання можуть бути настільки сильними, що розум може зрадити. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то партнер може спробувати ухилитися від важливої розмови. Будьте уважні і запитайте себе, чи не говорить він те, що, на його думку, ви хочете почути.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Інших людей в цей час важко зрозуміти. Партнер, якщо ви перебуваєте у стосунках, може здатися набагато чутливішим, ніж зазвичай. Навіть якщо ваш коханий зазвичай незворушний, ця енергія може викликати у нього емоційне потрясіння, аж до сліз. Деякі з його висловлювань можуть виявитися безглуздими! Постарайтеся дати йомк час переварити всі важкі емоції. Якщо ви самотні, то в неділю можете зустріти когось сексуального, загадкового і сильного через свого друга.

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

Цього тижня ви можете відчути себе більш контрольованою людиною, ніж зазвичай. Можливо, ви перебуваєте у стосунках з кимось - не виключено, що будете зі шкіри геть лізти, щоб диктувати умови любовного зв'язку. Можливо, ви відчуваєте себе більш вразливим, ніж зазвичай, і хочете, щоб публічний образ як пари розглядався через дуже специфічну призму. Ви повинні виглядати як справжня пара влади. Для вашого партнера це може виявитися занадто. Якщо ви самотні, то можете помітити, що на вас поклав око хтось із VIP-персон, пов'язаних з вашою кар'єрою. Можливо, ви навіть відповісте йому взаємністю. Обережно!

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

У сердечних справах для вас в будь-який момент може лопнути бульбашка. Якщо ви зустрічалися з кимось через його потенціал, а не через те, який він насправді, то в понеділок, під час повного місяця, в романтичних стосунках, вас чекає велике розчарування. Коли хтось покаже, хто він є насправді, вірте йому! Не виключено, що ви зловите цю людину на відвертій брехні або іншому нещирому поведінці і зрозумієте, що цей зв'язок була скоріше плодом вашої уяви, ніж чимось істотним. Якщо ви самотні, то можете виявитися вразливим для чиїхось "гладких" умовлянь. Не пийте цю воду!

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні може виникнути велика кількість побутових негараздів, які проникнуть і в любовне життя, незалежно від того, яка нинішня романтична ситуація. Можливо, ви і коханий ведете дві абсолютно різні розмови про те, як вирішити сімейне питання. Можливо, ви навіть не згодні з тим, що це взагалі за проблема! Якщо ви зустрічаєтеся з кимось випадково, то можуть виникнути розбіжності з приводу того, де провести ніч - у вас або у нього - або взагалі! Якщо ви не впевнені, зачекайте. Для тих, хто в даний час не одружений, можливо, доведеться вирішувати несподівані сімейні проблеми, які не залишають часу на побачення. Тримайтесть.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти