StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на жовтень 2023 для Терезів: любов на відстані та повернення податків

29 вересня 2023, 22:01
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде жовтень у представників знака зодіаку Терези.
гороскоп, Ваги
Гороскоп Терези - що принесе жовтень у роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2023 для Терезів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у жовтні будуть два затемнення - сонячне та місячне. Період між ними - з 14 по 28 жовтня - називається коридором затемнень. Стародавні астрологи вважали, що краще нічого не робити в цей час, краще перечекати, не ухвалювати важливих рішень, оскільки результати буде дуже складно змінити.

6 жовтня Меркурій входить у ваш знак. Меркурій весь місяць буде в першому будинку гороскопу Терезів. У вас буде багато спілкування, дзвінків, листувань.

У вас з'являться нові ідеї, можливі знайомства.

10 жовтня Плутон розвертається в прямий рух. Будуть вирішуватися питання нерухомості, місця проживання, можливий ремонт, зміни в сім'ї. Всі ці сфери чекає трансформація та зміни завдяки Плутону.

Цьогож дня Венера входить в 12 будинок гороскопу. Це дуже закритий, приватний сектор. У представників знака зодіаку можливо почнеться любов на відстані, дистанційна робота, таємні стосунки. Деякі Терези займуться благодійністю. Добре заглиблюватися в езотерику, самопізнання, зайнятися духовним зростанням.

13 жовтня Марс входить у другий будинок грошей. Цей сектор буде дуже сильно програватися в жовтні. І ви стаєте сміливішими, почнете займатися спортом і приводити тіло в порядок. Можливо, ви будете багато говорити або вчитися співу.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

14 жовтня - сонячне затемнення у Терезах. Ви будете відчувати його вплив досить довгий час. Події стосуватимуться любові, гармонії, задоволень і чогось нового. Можлива вагітність, шлюб. Почнеться новий цикл життя.

28 жовтня - місячне затемнення у восьмому будинку, це сектор, який відповідає за чужі або спільні гроші. Ви можете отримати спадщину, виплати, інвестиції. У вас виникнуть питання, пов'язані зі сферою краси та грошей. Затемнення може висвітлити питання грошей, кредитів. Ви можете ділити майно. Не виключено повернення податків.

Дивіться відео - Гороскоп Терези на жовтень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти