Гороскоп на листопад 2024: Раки знайдуть щастя, Скорпіони - розбагатіють

28 жовтня 2024, 09:27
405
Астрологи розповіли, що пророкують зірки в жовтні всім знакам зодіаку.
Гороскоп на листопад
Гороскоп на листопад / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Гороскоп на листопад 2024 пророкує події та вплив планет на кожен знак зодіаку цього місяця. Будьте готові до змін і дізнайтеся, як використовувати позитивні енергії цього періоду на свою користь.

Не пропустіть можливість дізнатися, що чекає на вас у листопаді 2024 і як зробити цей місяць особливим і успішним для себе!

Гороскоп на листопад - Овен

Якщо ви почуваєтеся не у своїй тарілці і ніби відійшли на другий план, то цього місяця до вас повернеться ваше звичайне вогняне честолюбство, Овене. З переходом Меркурія і Марса у вогняні знаки Стрільця і Лева ви відчуєте, як іскри творчості приходять до вас самі собою. Почуття пригод і оптимізму не покидає вас, коли ми вступаємо в сезон Стрільця.

відео дня

Гороскоп на листопад - Телець

Ви будете багато думати про свої зв'язки і коло довіри. Вам також нагадають, що саме компанія, в якій ви перебуваєте, робить вас тим, хто ви є. Молодик у Скорпіоні спонукає вас замислитися над своїм романтичним життям, а Марс у Леві виділяє ваш 4-й дім сім'ї та коріння.

Поки ви роздумуєте про найближчих людей, повний місяць у вашому знаку 15 числа перемкне увагу на те, як ви дивитеся на себе.

Гороскоп на листопад - Близнюки

Цей місяць присвячений вам і вашому власному здоров'ю, Близнюки. З молодим місяцем, що висвітлює ваш 6-й дім здоров'я, ви почнете місяць з натхненням, щоб дотримуватися своїх здорових звичок, чи то ранкова пробіжка, чи то практика уважного ставлення до себе. Ваше прагнення до себе коштуватиме витрачених зусиль, оскільки повний місяць 15 листопада висвітлить ваш 12-й дім підсвідомості та зцілення, давши вам змогу позбутися старих циклів, які більше не служать вам.

Гороскоп на листопад - Рак

Цього місяця, Рак, ви знайдете щастя, що йде зсередини. Молодик у дружньому водному знаку Скорпіона дасть вам змогу бути чесними зі своїми справжніми бажаннями, а Меркурій висвітлить ваш 6-й дім здоров'я і звичок. Саме дрібниці, які ви робите для себе, чи то оновлений догляд за шкірою, чи то ідеальна чашка кави, допоможуть вам відчути себе вирівняними й натхненними.

Гороскоп на листопад - Лев

Цього місяця ви почуваєтеся впевнено і творчо, Лев. Входження Меркурія у вогненний знак Стрільця підкреслює ваш 5-й дім романтики й дитячого духу, даючи вам змогу сприймати кожен день у рожевих окулярах. Марс у вашому домі додасть впевненості й амбіцій, якраз у сезон пригод для Стрільця, щоб підтримати допитливість і активний дух.

Гороскоп на листопад - Діва

Цей місяць принесе вам, Діва, роздуми і продуктивні розмови. Молодик змусить вас замислитися над тим, як ви взаємодієте зі своїм оточенням, а Меркурій спонукає вас почати діалог із сім'єю. Якщо ви будете чесними і вестимете бесіду з любов'ю, то ваші розмови будуть корисними і плідними.

Пізніше цього місяця, коли Венера увійде в знак Козерога, а повний Місяць зростатиме в Тельці, сили ваших побратимів по знаку Землі дадуть вам змогу замислитися над своїми романтичними й особистими цілями.

Гороскоп на листопад - Терези

Цього місяця, Терези, ви будете розмірковувати про свою самооцінку, особисті ресурси і про те, як ви ними ділитеся. Молодик у Скорпіоні порушує тему матеріальних цінностей, а повний місяць у Тельці висвітлює ваш 8-й дім загальних ресурсів. Гроші, звісно, не єдина валюта.

Завжди важливо справедливо, але реалістично оцінювати те, що ви і ваш партнер (романтичний чи інший) привносите у спільну справу. Не соромтеся вирушити в тихе місце, щоб відволіктися від галасу і привести до ладу свої думки.

Гороскоп на листопад - Скорпіон

Ви почуватиметеся особливо впевнено й мотивовано для повернення на сонячну енергію. З молодиком у вашому домашньому знаку 1-го числа ваші цілі на місяць стануть чіткішими.

2 листопада Меркурій переїде у ваш другий дім роботи і матеріальних цінностей, якраз вчасно, щоб ви могли присвятити частину місяця, що залишилася, своїй кар'єрі та фінансам. Слідкуйте за подіями, які відбуваються поруч із вами, і відсвяткуйте свій день народження з друзями.

Гороскоп на листопад - Стрілець

З молодим місяцем у Скорпіоні ви зможете почати місяць з оновленим розумом. Цього місяця у вас також є балакучий Меркурій - використовуйте цей час ясності, щоб озвучити свої бажання і бути допитливим учнем життя.

Ви любите поговорити, Стрілець, але знайдіть час, щоб послухати й повчитися в інших, принаймні, доти, доки ви не зустрінете своє повернення на сонячну енергію наприкінці цього місяця. Ваші пригоди здаватимуться ще більш захопливими, якщо ви розвинете в собі здатність спостерігати.

Гороскоп на листопад - Козеріг

Це місяць спілкування для вас, Козеріг, і ви відчуєте важливість оточення себе людьми, які заряджають вас енергією. Молодик у Скорпіоні висвітлює ваш 11-й дім друзів і соціальної обізнаності, надихаючи вас на співпрацю з іншими.

Венера також перейде у ваш домашній знак 11 листопада, спонукаючи вас поводитися з коханням, чи то романтичним, чи то платонічним, чи то для себе. Запросіть кохану людину - або навіть себе - на побачення цього місяця, щоб провести час із романтичною якістю.

Гороскоп на листопад - Водолій

Це важливий місяць для вашого погляду на свою трудову діяльність і на те, як вона вписується в навколишній світ, Водолій. Молодик у Скорпіоні 1 листопада висвітлює ваш 10-й дім кар'єри і довгострокових цілей, освіжаючи ваш погляд на те, в яку роботу ви хочете вкладати свій час.

Пізніше цього місяця, 19 листопада, Плутон увійде у ваш домашній знак, де залишиться на найближчі два десятиліття. Цей місяць - початок серйозної трансформації вашої особистості, тому наприкінці місяця вам може здатися, що весь ваш світ перевернувся з ніг на голову.

Гороскоп на листопад - Риби

Цього місяця ви почуваєтеся експансивними й допитливими, Риби. Молодик у дружньому водному знаку Скорпіона виділяє ваш 9-й дім подорожей і вищої освіти, спонукаючи вас вивчати світ, філософствувати й досліджувати.

Ваше прагнення до реалізації життєвих цілей виходить на перший план, коли Меркурій на початку місяця переходить в авантюрний знак Стрільця. Місце, де ви ніколи не були, може багато чому навчити вас у вашому внутрішньому житті.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Новини партнерів
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти