StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень з 25 по 31 березня: Дівам - ризик, Риби - дайте волю фантазіям

24 березня 2024, 10:40
Карти цього тижня приготували сюрпризи деяким знакам зодіаку.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень

Гороскоп Таро на тиждень з 25 по 31 березня прокладе ваш шлях до ключових подій та емоційних відкриттів. Розкрийте потенціал свого знака зодіаку за допомогою стародавньої мудрості Таро і готуйтеся до захопливої подорожі через передбачення і символізм карт.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Будьте вдячні, Овни. Знайдіть час, щоб помітити й оцінити все, що у вас уже є, просто зараз. Нас усіх бомбардують закликами отримати більше, бути більше, робити більше. Але цього тижня вам варто зробити крок назад від цього шуму, заспокоїтися і помітити все хороше, що є у вашому житті. Четвірка Кубків показує, що все це у вас уже є! Це прямо у вас під носом.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Смерть - справді потужна карта Таро, що символізує зміни і трансформацію. Маленький кінець призведе до великого нового початку. Цикл чогось важливого добігає кінця, і ви готові почати все спочатку і почати новий цикл. Теми цього тижня - відродження, омолодження і переосмислення. Будьте готові відпустити те, що добігає кінця, і приготуватися почати все заново. Це переломний тиждень, і вам слід прийняти прийдешні зміни.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Діліться, Близнюки! У вас уже так багато всього є. Ви багато чого досягли, виросли, багато чому навчилися і накопичили ресурси. Король пентаклів просить вас стати лідером і надати підтримку добрій справі або гідному претенденту. Поділіться силою!

Будьте щедрими, гостинними і добрими. Інші прийдуть до вас по допомогу, і це частина вашого духовного шляху - надати її. Ви отримаєте з цього розділу не менше користі, ніж вони.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Хороша карма - це важливо. Навіть якщо ви не "вірите" в карму, нам усім подобається відчувати, що ми зробили добру справу. Рак, це тиждень, коли ви можете застосувати свої цінності на практиці. Шістка пентаклів закликає вас бути милосердними, гостинними, дарувальниками і турботливими. Доглядайте, підтримуйте, допомагайте, лікуйте і захищайте тих, кого ви любите, хто вам подобається і кого ви поважаєте. Карма спостерігає за вами, а винагорода прийде пізніше.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Що б не відбувалося останнім часом, знайте, що цього тижня все обернеться на краще. Вежа - суворий задачник. Вона входить у наше життя, щоб прибрати те, що, простіше кажучи, має піти. Вона схожа на космічну руйнівну кулю. Тепер її робота закінчена, і ви побачите крізь уламки потенціал для нових можливостей. Перебудовуйтеся на міцнішому фундаменті, Лев.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Будьте організатором вечірок цього тижня, Діва! Виберіть тему, призначте дату, розішліть запрошення і приготуйтеся до веселого проведення часу. Король Жезлів налаштовує вас на активний, позитивний і ризикований лад.

Ви готові ризикувати, виходити за межі своєї зони комфорту і розширювати горизонти. Почніть цей процес зі спілкування та/або подорожей. Це запалить щось глибше - почуття спраги до мандрів і цікавості, яке приведе до дивовижних рішень!

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Спонтанність - ваша тема на цей тиждень, Терези. Лицар Жезлів входить у ваш світ, щоб розбурхати, звільнити вас від рутини і привнести у ваше життя пожвавлення. Скажіть "так!" усьому. Будьте трохи дикими.

Живіть повним життям. Прагніть до своїх пристрастей. Просто зробіть це! Іноді потрібно дати собі волю і подивитися, що вийде. Цей тиждень буде непередбачуваним. Насолоджуйтеся ним.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Інтрига у стосунках попереду! Скорпіон, цього тижня будьте дуже уважні до своїх вчинків і вибору. Будьте кращими за себе і робіть те, що правильно. Закохані часто приносять у ваш світ спокуси і пристрасні зустрічі. Іноді це дуже бажано, але іноді - ні.

Вирішіть зараз, чи перебуваєте ви в правильному настрої і в правильному положенні для такої зустрічі. Якщо так, то відривайтеся на повну. Якщо ні, то обмежте свою взаємодію. Не робіть того, про що потім жалкуватимете, але й не втрачайте можливості. Скорпіон, тут усе залежить від вас!

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Стрілець, ви відомі тим, що говорите те, що думаєте. Цього тижня Туз Мечів поставить вас в одну з таких ситуацій, але ви повинні більше слухати, ніж говорити. Висловіть свою точку зору, але потім помовчіть і дозвольте їм (насправді, заохотьте їх) висловити свою. Це допоможе вам вийти на новий рівень розуміння, і це буде того варте.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

У ваших жилах тече амбіція. Ви хочете піднятися на вершину! Світ - прекрасна карта для вас цього тижня, що обіцяє звершення і досягнення. Насолоджуйтеся моментом, святкуйте свій успіх, а потім дивіться вперед, на наступну вершину, на яку ви збираєтеся піднятися.

Кожен успіх має гірко-солодкий відтінок, тому що його прихід означає, що щось завершено, а значить, закінчилося. Настав час оновити свої амбіції і поставити нову мету.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Час - це все, і цей тиждень підходить для того, щоб розлучитися з чимось, про що ви думали принаймні останні пів року. Це не буде сумно або важко, тому що зараз саме час зробити крок. Не поспішайте. Насолоджуйтеся завершенням стосунків, хваліть тих, хто підтримував вас, і цінуйте надану вам можливість. Це частина життя: Усвідомлено знати, коли потрібно змінити ситуацію, і вивчати свої можливості.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Риби, у вас найбурхливіша уява серед усіх знаків зодіаку. Відсвяткуйте свій природний талант разом із творчою Сімкою Кубків і дайте волю своїм фантазіям. Вбирайтеся, будьте чудернацькими, занурюйтеся в улюблені фільми/телесеріали/романи, пишіть вірші, ходіть на заняття з мистецтва, відвідуйте музеї, заведіть щоденник мрій тощо. Цього тижня ваша уява вирує - порадійте цьому!

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти