StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зеленський висловився про 8 березня та поділився своїми планами

7 березня 2020, 20:48
Президент України розповів, чи відзначатиме Жіночий день.
Зеленський прикрасив обкладинку журналу
Зеленський розповів про святкування 8 березня / скріншот theguardian.com

Напередодні жіночого свята 8 березня вчені дали відповідь, скільки алкоголю не завдасть шкоди здоров'ю людини, а президент України Володимир Зеленський поділився своєю думкою про свято весни.

"8 березня потрібно обов'язково відзначати, адже свято стосується жінок, наших найкращих, тому що в Україні вони найкращі. Це така можливість, це такий кайф!", - цитує лідера українців його прес-служба.

8 березня Володимир Зеленський відсвяткує із дружиною та донькою, а своїй матусі, котра мешкає в Кривому Розі, відправить квіти.

відео дня

Також нагадаємо, в інтерв'ю відомому журналу, президент України повідомив, що рано чи пізно в Росії, замість Володимира Путіна, буде новий президент.

"Звичайно, там (в Росії, - ред.) з'явиться новий президент. Звичайно, це відбудеться. Який це буде президент, я не знаю. Але ми бачимо, що всі тоталітарні режими закінчують однаково", – підкреслив Зеленський в інтерв'ю британському виданню The Guardian.

Раніше Главред писав, що Зеленський порівняв Україну з дірявим судном, яке продовжує триматися на плаву. За його словами, керівництво країни при цьому намагається затикати дірки "руками та ногами".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти