StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лікарі назвали нетипові симптоми серцевого нападу

9 квітня 2021, 05:01
Колектив медиків в деталях розповів, описав і попередив людей про деякі нетипові симптоми серцевого нападу (які часом можуть ввести в оману).
Серце
Лікарі назвали нетипові симптоми серцевого нападу / Patricia Wong / flickr.com

Дослідники з Британського фонду Серця озвучили рідкісні симптоми серцевого нападу, які схожі на симптоми інших захворювань. Про це повідомляє РИА Новости.

Найбільш відомим симптомом є дискомфорт у грудях, який поширюється на інші частини тіла – руки, шию, спину, і так далі. В такому випадку людині необхідно терміново звернутися за медичною допомогою.

Однак сигналізувати про Серцевий Напад також можуть раптово з'являються нудота, запаморочення або задишка, а в окремих випадках – почуття тривоги. Причому перераховані симптоми можуть зберігатися протягом декількох днів.

читайте такожКардіолог розповів, які продукти зміцнюють серце

Серцево-судинні захворювання:

  • Західні ЗМІ писали, що захворювання ясен здатне спровокувати серцево-судинні захворювання, оскільки скупчення "поганих" бактерій у роті може потрапити в кровотік.
  • А незвичайний – кислий присмак у роті може бути симптомом інфаркту.
  • Американські кардіологи повідомили, вживання смаженої їжі збільшує ризик виникнення серйозних захворювань серця і судин. Для цього достатньо є такі страви навіть в невеликій кількості.
  • Дієтолог Світлана Фус попереджала, що не можна пити дуже багато зеленого чаю. За її словами, у разі зловживання зеленим чаєм організм може отримати занадто багато дубильних речовин (танінів). Що, своєю чергу, викличе порушення балансу заліза.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти