StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вчені знайшли новий спосіб продовжити життя людини

9 травня 2021, 00:19
Американські дослідники невпинно продовжують вивчати і намагаються зрозуміти - якими способами люди можуть і повинні продовжувати власні життя.
Старіння
Вчені знайшли новий спосіб продовжити життя людини / " Комсомольська правда"

Група вчених з Національного інституту раку та Інституту Старіння (США) розкрила, що щоденне досягнення норми кількості кроків покращує здоров'я і подовжує життя. Про це повідомляє спеціалізоване видання Express.

Фахівці близько трьох років спостерігали за учасниками дослідження старше 40 років. Перша група проходила в день по чотири тисячі кроків, друга — по вісім тисяч, а третя група долала по 12 тисяч кроків в день.

Зрештою дослідники встановили - існує взаємозв'язок між кількістю пройдених кроків і тривалістю життя. Виявилося, що у другої групи учасників експерименту ризик смерті від усіх причин знизився на 51%, а у третьої — на 65%.

читайте такожНазвано кількість дітей, яке прискорює старіння для жінки

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Нове дослідження показало, що регулярне вживання білого рису безпосередньо пов'язане з підвищенням рівня цукру в крові.
  • Виявилося, що вживання білого рису значно збільшує ризик розвитку цукрового діабету - оскільки в процесі подрібнення і полірування рису пропадає значна частина поживних речовин (в першу чергу Вітамін B).
  • експерти в області харчування з Великобританії назвали продукт, який потрібно приймати в їжу кожний ранок - натуральний йогурт. У цього молочного продукту безліч оздоровчих ефектів плюс він сприяє довголіттю.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти