StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сім звичок, які додають кілька років життя

26 квітня 2021, 19:42оновлено 26 квітня 2021, 21:08
Лікар назвав сім способів продовжити собі життя.
Довголіття
Довголіття пов'язують з рослинною дієтою / MTSOfan / Flickr

Прожити довге і здорове життя можна, але це буде залежати від того, як ви проживете своє життя сьогодні. Звички, включені у ваше життя довше трьох тижнів, можуть стати звичками на все життя.

Однак вибір за вами, і, вибравши правильні види діяльності і рішення, Ви можете допомогти уповільнити процес старіння і підвищити своє довголіття.

Вчений Ендрю стіл поділився своїми головними порадами, які допоможуть людині уповільнити процес старіння, пише Express.co.uk.

відео дня

Стіл, комп'ютерний біолог та експерт з довголіття, розповів про своє бачення у своїй новій книзі. Тут він обговорює, як люди можуть більше контролювати процес старіння, ніж вони думають.

читайте такожЯк жити довше: три поради щодо довголіття, які не пов'язані з дієтою та фізичними вправами

Автор з Лондона пояснив, що такі заходи, як здорове харчування, відмова від куріння і помірні фізичні навантаження, можуть уповільнити процес старіння і запобігти різні захворювання.

Він сказав: "я думаю, багато хто з нас думають, що процес старіння-це неминучий факт життя, що в міру того, як ми старіємо, ми неминуче отримуємо високий ризик захворювань, у нас з'являються зморшки, ми сивіем. Але насправді, впливаючи на всі ознаки процесу старіння, що лежать в основі клітинні та молекулярні причини старіння, ми можемо сповільнити його глобально".

Стіл також поділився сімома здоровими звичками, які він прийняв у своєму житті для боротьби зі старінням, і здається, що помірність є ключовим моментом.

За словами Стіла, звички, що сприяють довголіттю, включають:

  • Вправи, але не занадто багато
  • Потрібну кількість сну
  • Уникайте добавок
  • Їжте більше овочів і менше м'яса
  • Переконайтеся, що артеріальний тиск і частота пульсу в стані спокою знаходяться в межах норми
  • Підтримуйте гарне здоров'я порожнини рота
  • Уникайте химерних дієт

Що стосується вправ, стіл сказав:"Якщо ви буквально не робите жодних вправ, навіть щоденна 10-хвилинна прогулянка значно покращить ваше здоров'я".

Однак, коли справа доходить до тривалих сеансів поту, він сказав, що користь від тренувань, здається, виходить на плато, перевищуючи в середньому 30 хвилин в день.

"Докази неймовірного рівня фізичних вправ досить слабкі", - додав він.

"Насправді, це може трохи скоротити вашу тривалість життя".

Численні дослідження підкреслюють важливість більш рослинної дієти.

Фактично, дослідники підрахували, що отримання на три відсотки більше калорій у вигляді рослинного білка (наприклад, бобів, горіхів і цільного зерна) знижує ризик передчасної смерті людей на п'ять відсотків.

Наука показує, що дієта, в основному заснована на рослинах, може продовжити ваше життя на роки, а також знизити ризик серйозних ускладнень для здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти