StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Перекусити перед сном без наслідків: лікар назвала корисні і легкі снеки

2 червня 2021, 21:51
Горіхи допомагають досягти правильного балансу глюкози в крові
ЗСЖ
Дієтолог Джессіка Крендалл рекомендує сир як кращий варіант для вечері. / Pixabay

Фахівці розповіли про продукти, які любителі перекусити на ніч можуть з'їсти без наслідків для здоров'я, пише News Chant.

Дієтолог Джессіка Крендалл рекомендує сир як кращий варіант для вечері. Він містить повільно засвоюваний білок, який може поліпшити ваш настрій. Крім того, Кранделл пропонує додати в сир персики для отримання порції вітаміну С.

Ще одна хороша вечірня закуска-горіхи. За словами дієтолога Деріла Джоффра, вони зменшують дратівливість, сприяють зниженню ваги і зменшують ризик серцевих захворювань. Горіхи також допомагають досягти правильного балансу глюкози в крові. ДО РЕЧІ, закуска хумус має такий же ефект.

читайте такожНе ЗСЖ: визначено 5 факторів "кінського" здоров'я

Ківі також може бути хорошим вибором, щоб вгамувати голод перед сном. Дієтолог Барбара Елліотт стверджує, що фрукт дуже поживний, низькокалорійний і сповнений вітамінів, яких людина потребує щодня. Крім того, ківі допоможе вам легше заснути, а також містить серотонін, який часто називають гормоном щастя.

Ще одна закуска, про яку згадали дієтологи, це грецький йогурт, який допоможе протриматися до сніданку. Дієтолог Марша Маккалок сказала, що міститься в ньому кальцій допоможе вам швидше заснути і краще спати, а казеїн змусить вас відчувати себе ситим.

Колишній психолог Гленн Лівінгстон поділився порадами, Як боротися з переїданням. Він вважає, що багато хто з бажаючих схуднути ставлять перед собою занадто розпливчасті цілі і тому не можуть домогтися успіху.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти