StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Названо напій, який може вберегти від хвороби Альцгеймера

10 серпня 2021, 10:48оновлено 12 січня 2022, 15:27
Зелений чай може полегшити навчання людини і поліпшити пам'ять, стверджують вчені.
зелений чай
Китайські вчені на рівні теоретичних досліджень виявили корисні властивості зеленого чаю для запобігання хворобі Альцгеймера / Фото pixabay.com

Китайські вчені під час дослідження прийшли до висновку, що зелений чай за своїми властивостями може запобігти виникненню хвороби Альцгеймера. На думку дослідників, вживання чаю мінімальної ферментації здатне поліпшити пам'ять людини і полегшити її навчання.

"Китайські вчені прийшли до висновку, що споживання зеленого чаю може допомогти запобігти хворобі Альцгеймера", - повідомляє інформаційне агентство Сіньхуа з посиланням на дані вчених.

У матеріалі вказується, що дослідники Ангуйського сільськогосподарського університету і Китайського університету науки і технологій прийшли до висновку, що зелений чай здатен полегшити процес навчання людини, а також поліпшити пам'ять.

відео дня

"Дослідження надає теоретичні основи виявлення механізмів попередження хвороби Альцгеймера шляхом споживання чаю", - зазначає агентство, підкреслюючи, що дослідницька робота раніше була опублікована в журналі Дослідження молекулярного харчування та продовольства.

Нагадаємо, раніше лікар-дієтолог, доктор медичних наук Михайло Гінзбург заявив, що людям, організм яких чутливий до кофеїну, зелений чай пити небажано. Зелений чай містить кофеїн, що може призвести до підвищення тиску у людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти