StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Медики назвали основні ознаки слабкого імунітету

23 серпня 2020, 14:03
Виявляється, у стану, коли організм практично беззахисний перед вірусами та інфекціями, є чіткі ознаки.
Імунітет
Медики назвали основні ознаки слабкого імунітету / blog.metro.ua/

Всього медики виділяють чотири ознаки, які сигналізують про те, що імунітет у людини ослаблений і навряд чи зможе протистояти різним інфекціям і вірусами.

Про це повідомляє портал News 18.

Ознака №1. Людина хворіє все частіше та одужує все важче.Організм не може протистояти бактеріям, грибкам і вірусам. Медики стверджують - якщо людина хворіє на застуди частіше, ніж тричі на рік, то це явна ознака слабкого імунітету.

відео дня

Ознака №2. Постійна перевтома. Якщо людина часто відчуває втому і не може виспатися, то, значить, імунітет постійно намагається впоратися з якоюсь хворобою.

Ознака №3. Проблеми з травленням. У разі, якщо людина регулярно страждає від дисбактеріозу, то, значить, її організм набагато більш схильний до аутоімунних і запальних захворювань. Кишкові бактерії відіграють велику роль у травленні. Якщо у людини часто бувають запори або діарея, то це означає ‒ імунітет серйозно знижений.

читайте такожЯк посилити імунітет: 4 способи

Нагадаємо, раніше вчені дійшли висновку ‒ імунітет до COVID-19 може сформуватися не тільки у тих людей, які перехворіли на коронавірус, але й у тих людей, які їм ніколи не були інфіковані.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти