StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Магнітна буря з 25 травня 2021: коли сягне 6 балів і що робити

25 травня 2021, 18:21оновлено 26 травня 2021, 09:18
Магнітні бурі в травні 2021 приберегли найсильніший удар на кінець місяця: червоний рівень небезпеки протримається дві доби.
Магнітна буря з 25 травня 2021 коли сягне 6 балів і що робити
Магнітна буря з 25 травня 2021: коли сягне 6 балів і що робити / 1zoom.ru

Календар магнітних бур на травень 2021 найсильніший удар спрогнозував на кінець місяця. На нас чекають дуже серйозні геомагнітні збурення Землі - і тривалі. Магнітні бурі наприкінці травня 2021 розтягнуться на чотири дні.

У цей період навіть здорові люди можуть скаржитися на погіршення самопочуття і проблеми зі сном. На роботі і вдома можливі конфлікти, адже магнітні бурі часто провокують ще й перепади настрою.

Магнітна буря сьогодні, 25 травня 2021, почне набирати силу лише під вечір: до 18:00 за Києвом геомагнітні хвилювання досягнуть 4 балів, а до 21:00 – вже доберуться до позначки в 5 балів. При цьому планетарний індекс, за даними NASA, подскачет з 5 – до 18.

читайте такожКалендар магнітних бур на червень 2021: коли хапатися за головуНайскладнішим випробуванням для судин стане магнітна буря 26 травня 2021 червоного рівня небезпеки. Сайт Магнітні бурі ФІАН (Лебедєв) оцінює силу її удару в 5 балів, а NASA – в усі 6 балів (при планетарному індексі 42). Сайт Магнітні бурі Гісметео також говорить, що це буде буря в 6 балів – причому інтенсивність геомагнітного удару збережеться протягом усього дня – з 03:00 ночі і до глибокого вечора.

У цю добу ймовірні:

  • проблеми з серцем: серцеві болі й аритмія;
  • проблеми з психікою: дратівливість, депресія, апатія;
  • проблеми зі сном: порушенням циклу, як наслідок - сонливість удень;
  • проблеми із самопочуттям: нудота і слабкість, болі в суглобах.

Не менш небезпечним для здоров'я стане четвер: магнітна буря 27 травня 2021 теж буде триматися на червоному рівні. Сила удару оцінюється в 5 балів. Планетарний індекс поступово піде на спад, опустившись до позначки 25.

Закінчить цю низку ударів магнітна буря 28 травня 2021: планетарний індекс опуститься до 8 при силі удару в 3 бали.

Для метеозалежних людей дуже важливо в ці дні дотримуватися обережності і спокою. День оптимально починати з контрастного душу, а закінчувати теплою ванною.

Варто постаратися лягати раніше, щоб нормально виспатися, а з раціону виключити міцну каву і чай (пити більше чистої води), жирну і копчену їжу. Найкраще меню на період магнітних бур: каші та овочеві/фруктові салати, нежирна риба, сир і йогурти.

Найчастіша рекомендація в дні магнітних бур - більше гуляти на свіжому повітрі і менше нервувати.

читайте такожПосівний календар на червень 2021: що робити в городі і в саду

Підвищений тиск: симптоми і що робити, якщо у людини високий тиск

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти