StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Комбуча і схуднення: лікар дала відповідь

4 червня 2021, 18:26
Комбуча виробляється невеликими партіями і витримується протягом 30 днів.
1622819525-2447.jpg
Жива культура-це хороші бактерії та дріжджі, які називаються матір'ю або грибами / Pixabay

Комбуча-це кисло-солодкий газований напій, приготований з чаєм, і вважається, що він дійсно корисний з багатьох причин. Але знаєте чому?

Express.co.uk поговорив з Анною Доміні, генеральним менеджером компанії Remedy Drinks у Великобританії, щоб дізнатися все, що вам потрібно знати про чайний гриб.

Комбучу можна приготувати по-різному, але традиційний метод передбачає природне бродіння солодкого чаю з живою культурою.

Жива культура-це хороші бактерії і дріжджі, звані матір'ю або грибами.

читайте такожКомбуча: в чому її небезпека і як її вживати правильно

Анна сказала: "Комбуча виробляється невеликими партіями і витримується протягом 30 днів, в результаті виходить чудовий і освіжаючий ігристий напій з балансом кисло-солодких смаків. Засіб, природно, не містить цукру і повно антиоксидантів, живих культур і органічних кислот".

Які переваги пиття чайного гриба?

Коли чайний гриб ферментується природним шляхом і зберігається в сирому, непастеризованому і нефільтрованому вигляді, він містить здорові, живі, корисні бактерії або живі культури.

Анна пояснила: "живі культури потенційно можуть підтримувати здоров'я кишечника, збільшуючи різноманітність кишкової флори, запобігаючи зростанню шкідливих мікробів, що викликають захворювання, і поставляючи мільярди мікроорганізмів, які сповнені вітамінів, мінералів і клітковини, які корисні для здоров'я. Бактерії в кишечнику використовуються як джерело їжі для вироблення метаболітів, важливих для здоров'я.

Покращуючи здоров'я нашого кишечника, це може посилити імунітет і всі інші подальші ефекти від засвоєння поживних речовин, такі як поліпшення настрою, обміну речовин і здоров'я мозку.

"На додаток до цих переваг, такі напої, як чайний гриб, також пропонують низькокалорійну та низьковуглеводну альтернативу іншим безалкогольним напоям та безалкогольним напоям, які часто можуть бути як калорійними, так і вуглеводними".

Комбуча-хороший вибір для всіх, особливо для людей, які хочуть бути більш здоровими.

Анна сказала: "чайний гриб підходить для всіх, хто шукає прості способи стати більш здоровими, підтримати здоров'я кишечника, скоротити споживання цукру або відмовитися від оброблених харчових продуктів і напоїв на користь більш природних альтернатив.

"Комбуча-це не тільки смачний і освіжаючий безалкогольний напій, але і відмінна альтернатива алкоголю для тих, хто хоче скоротити споживання алкоголю. Або його можна використовувати як корисний і низькокалорійний коктейль".

Коли справа доходить до чайного гриба, не потрібно обмежувати себе-ви можете пити стільки, скільки хочете і в будь-який час!

Анна сказала: "для деяких це пожвавлення в середині дня, особливо для тих, хто шукає способи відмовитися від цукру та / або штучних підсолоджувачів. Іншим він подобається ввечері як альтернатива алкоголю або як корисний напій. Він також добре підходить до ед".

Чи допоможе чайний гриб схуднути?

Комбуча безпосередньо не допоможе вам схуднути, але якщо ви заміните газовані солодкі напої на чайний гриб, ви можете схуднути.

.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти