StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як зрозуміти, що у мене здоровий мозок: три головних характеристики

3 серпня 2021, 18:58
Здоров'я мозку - це не чітке визначення, воно розуміється у всіх сферах життя.
Мозок
Здоровий мозок відповідає переліку якостей / tominsup / Flickr

У будь-який день ми проходимо через безліч різноманітних ситуацій: приготування сніданку для нашої сім'ї, навігація по жвавому місту, тренування, створення складних таблиць, вирішення несподіваної проблеми, Обробка великих емоцій, таких як смуток і / або радість, і це тільки початок.

Ми рідко усвідомлюємо це, але всі ці ситуації в кінцевому підсумку стають можливими завдяки одному: нашому мозку.

Що означає мати здоровий мозок?

Виявляється, немає єдиного чіткого визначення здоров'я мозку.

читайте такожЯк продовжити молодість мозку: названа одна важлива звичка

Одне робоче визначення центру здоров'я мозку говорить: "пробним каменем здоров'я мозку є здатність людини добре функціонувати в повсякденному житті і на роботі. Це включає в себе прийняття мудрих рішень, вирішення проблем, успішну взаємодію з іншими та досягнення емоційного балансу".

Здоров'я мозку - це не чітке визначення, воно розуміється у всіх сферах життя. Здоровий мозок відповідає переліку якостей, які дозволяють нам функціонувати день у день. Тут ми зосереджуємося на часто не помічених областях, таких як загальне харчування, зосередження уваги та стрес.

Повсякденне життя і загальне харчування

Як то кажуть " " життя трапляється, коли ти будуєш плани". Значна частина здоров'я мозку-це наша здатність займатися уявними дрібницями, звичайними способами харчування, такими як здорове харчування і виконання вправ (які в сукупності дуже важливі). Це також включає в себе спосіб мислення і цілеспрямованість, які змушують нас прокидатися щоранку. Навіть якщо всі інші сфери здоров'я мозку працюють без збоїв, у людей є внутрішня потреба відчувати, що їхнє життя має сенс. І це починається в мозку.

Стрес-менеджмент

У наші дні боротьба зі стресом здається найбільшою проблемою, коли мова йде про здоров'я мозку. Всесвітня організація охорони здоров'я заявляє, що те, як ми реагуємо на стрес і проблеми і адаптуємося до них, може вказувати на те, наскільки здоровий наш мозок. Реальність така, що в житті завжди будуть проблеми і перешкоди - ми не можемо це контролювати. Але ми можемо контролювати свою реакцію на них, і це показник здоров'я мозку.

Уміння зберігати концентрацію

Фокус-популярний "товар" в сучасному світі. Відволікання стало новим способом життя, і дослідження підтверджують це: у професійному середовищі нас переривають кожні 12 хвилин! Навчитися зберігати концентрацію безцінно, але це не так просто, як протистояти спокусі смартфона.

Насправді фокус-це функція здоров'я мозку. Експерти кажуть, що увага випливає з двох факторів: поліпшення, здатність зосередитися на тому, що важливо, і придушення, здатність ігнорувати те, що не має значення. І посилення, і придушення-функції здорового мозку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти