StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Додайте його в свій раціон вже сьогодні: названий продукт, який допомагає стати стрункішою

2 вересня 2021, 05:30
Існує ідеальний продукт, який допомагає знижувати вагу. Детальніше про нього розповіла експерт в психології зниження ваги Олена Кален.
риба_еда_піща
Який продукт потрібно включати в раціон кожен день / 1zoom.ru

Все, що ми їмо, впливає на наш організм. І кожен продукт впливає по-своєму. Тож при зниженні ваги ми часто встаємо перед непростим вибором: що б такого з'їсти, щоб втамувати голод і не нашкодити фігурі?

Існує один продукт, присутність якого у вашому раціоні позитивно впливає не тільки на здоров'я, так і самопочуття і зовнішній вигляд. Детальніше про нього розповіла експерт в психології зниження ваги Олена Кален.

Чим корисна риба

Риба містить жирну кислоту Омега-3. Вона підсилює функцію Л-карнітину, який переносить запаси жирів в мітохондрії, де вони перетворюються в енергію. Це дозволяє жирам розщеплюватися, завдяки чому вага починає знижуватися набагато швидше.

відео дня

Це, до речі, було підтверджено дослідженням ще 13 років тому. Ті, хто вживав рибу, схудли на 1 кілограм більше за той самий проміжок часу, ніж ті, хто рибу не їв! – говорить експерт.

За словами Кален, жирна кислота Омега-3 є в різних продуктах. Але саме Омега - 3 тваринного походження найкраще засвоюється, а значить ефект від неї буде ще краще. Тому, щоб вага знижувалася швидко і з користю для здоров'я, можна додати в раціон морську рибу, є її по голоду і насолоджуватися стрункістю свого тіла.

читайте такожЯк відсутність риби впливає на організм: лікарі розповіли, що означає їсти мало риби

Раніше сертифікований Нутриціолог і спортивний дієтолог Оля Усенко поділилася золотими правилами, як серед різноманіття яскравих пакуваннь в супермаркеті знаходити корисні для вашого здоров'я продукти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти