StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дієтолог відповіла, чи можуть продукти продовжити життя

11 вересня 2021, 02:37
Як каже дієтолог, в щоденний раціон людям необхідно регулярно включати корисні масла з полікислотами і різні джерела великих антиоксидантів.
Онкологія, дієта
Дієтолог відповіла, чи можуть продукти продовжити життя / УНІАН

Правильне харчування, в певних випадках, здатне збільшувати тривалість життя. Про це заявила відомий дієтолог Маргарита Корольова в інтерв'ю порталу "Народні новини".

В першу чергу, за словами фахівця, необхідно регулярно вживати рибу, овочі і м'ясо.

"Повинні бути в раціоні джерела білка - це м'ясо і риба. Повинні бути овочі, наприклад, капустяні — ріпа, редька і редиска. Вони своєчасно звільняють організм від токсинів, живлять організм вітамінами і мінералами", — підкреслила дієтолог.

відео дня

Королева додала, що важливим джерелом антиоксидантів вважаються ягоди. Крім того, в щоденний раціон необхідно включати корисні масла з поликислотами (наприклад, арахісове) і жири (підійде авокадо).

Особливу небезпеку для здоров'я, за словами Корольової, несуть продукти, які містять велику кількість жирів, цукрів або солі. До таких відносяться фастфуд і товари швидкого приготування.

читайте такожЗменшує переїдання і захищає серце: названий продукт, що продовжує життя

Нагадаємо, раніше шотландські вчені з Абердинського університету з'ясували, що низькокалорійні дієти можуть продовжити життя.

На думку вчених, низькокалорійні програми харчування дозволяють на 18% знизити ризик ранньої смерті у людей з надлишком маси тіла.

Як заявила співавтор даного дослідження Елісон Авенель, найбільш корисні дієти з низьким вмістом жиру, цукру і рафінованих вуглеводів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти