StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що в жодному разі не можна замовляти в Макдональдс: закуски і напої

13 липня 2021, 17:54оновлено 13 липня 2021, 19:05
Насправді не має значення, чи перебуваєте ви в Mcdonald's, модному ресторані або продуктовому магазині.
еда_гамбургер_фрі_фастфуд
Пора почати відмовлятися від газованої води. / 1zoom.ru

Подивимося правді в очі, ніхто не ходить в Mcdonald's, чекаючи, що з'їсть здорову і поживну їжу. Всі ми знаємо, що їжа з "золотих арок" сповнена жиру і приправлена цукром. Всі ми пам'ятаємо, як Морган Сперлок повністю трансформував своє тіло для шоу Super Size Me.

Вживаючи тільки їжу Mcdonald's протягом 30 днів, він поправився на 11 кг і додав велику кількість жиру в печінці і кровотоці. Але, як і в будь-якому ресторані, є варіанти краще за інших, пише Mashed.com.

читайте такожСмачний і бридкий: вчені знайшли нову шкоду для тіла від фаст-фуду

Якщо ви в настрої побалувати себе, є продукти, які не зруйнують ваше здоров'я. Є також такі, які повністю зіпсують вашу дієту. Ось деякі з найбільш серйозних порушників, а також деякі з більш дружніх варіантів.

Відмовтеся від газованої води

Насправді не має значення, чи перебуваєте ви в Mcdonald's, модному ресторані або продуктовому магазині. Пора почати відмовлятися від газованої води. Це просто калорії і цукор. Маленька кока-кола в меню Mcdonald's містить 150 калорій і колосальні 42 грами вуглеводів. Додайте це до типової їжі Mcdonald's, і ви значно перевищите рекомендовану денну кількість вуглеводів (яка становить близько 225-325 грамів на день).

Солодкий чай трохи краще-90 калорій і 21 грам вуглеводів. Якщо ви хочете уникнути серйозних пошкоджень, замість цього виберіть холодну воду або несолодкий чай з льодом.

Молочні коктейлі

Насправді, ніякий молочний коктейль в меню "Макдональдс" не є безпечним. У стандартному меню коктейлів міститься від 490 калорій в маленькому ванільному коктейлі до 530 калорій в маленькому шоколадному коктейлі. І якщо ви стежите за своїми вуглеводами, тримайтеся подалі від них-всі вони містять близько 80 вуглеводів на коктейль (і це всього лише невелика частина!). Всі вони також містять досить багато цукру: технічно ваніль можна вважати варіантом з "низьким вмістом цукру", оскільки вона становить всього 59 грамів (все ще приблизно вдвічі більше денної норми) в порівнянні з 74 грамами шоколаду.

Напої McCafe

Практично всі ці напої містять багато калорій і цукру, але фраппе (заморожені Кавові напої) виводять їх на новий рівень. Один середній карамельний фраппе McCafe містить 510 калорій, 21 грам жиру і 72 грами вуглеводів. Це великі цифри для ранкової кави.

Сніданки з хешбраун, яйком і панкейками

Таке замовлення містить 790 калорій, 35 грамів жиру і 103 грами вуглеводів. Улюблене блюдо Mcdonald's, що складається з гарячих пиріжків і сосисок, є жахливим кошмаром для людини, що піклується про своє здоров'я. Не потрібно багато часу, щоб зрозуміти, що поєднання хліба з цукром і м'ясом з високим вмістом натрію не піде на користь вашої талії, не кажучи вже про вашому бідному серці. Ці цифри враховують збитий маргарин і сироп, але майте на увазі, що цифри тільки ростуть з кожним доданим додатковим продуктом.

Якщо ви дійсно хочете з'їсти щось солодке вранці, спробуйте замість цього замовити парфе з фруктів і йогурту. Він містить 150 калорій і 2 грами жиру, тому він одночасно злегка солодкий, насичений і поживний. Хоча це, безумовно, готовий сніданок на ходу, цей пункт меню дає вам шанс правильно почати день.

Бургер з куркою

Від курячих бутербродів складно відмовитися. Він містить колосальні 620 калорій, 29 грамів жиру і 63 грами вуглеводів. Так, курка в паніровці і смажена смачна, але ви, ймовірно, знаєте, що вживати стільки жиру - шкідливо. У поєднанні з жирним майонезом і величезними булочками, це блюдо містить багато калорій і насичених жирів.

Хоча сендвічі Mcdonald's можуть здатися спокусливими, постарайтеся не піддаватися їх жирному чарівності. Звичайно, в ідеальному світі ми повинні мати можливість вживати жирний бекон, яйця, сир і багато масла, що подається на тістечка, без будь-яких наслідків. У реальному світі поєднання цих оброблених інгредієнтів з високим вмістом холестерину, натрієм і жиром обов'язково вб'є будь-яку дієту. Більш того, вплив на ваше серце теж не надто велике. З 52 відсотками денної норми натрію, 195 міліграмами холестерину і яйцями, які містять п'ять інгредієнтів крім, ммм, просто яєць, вам краще відмовитися. Ваше серце і ваша талія будуть Вам вдячні.

Всесвітньо відомий картопля фрі

Порція улюбленої картоплі фрі в mcdonald's середнього розміру може похвалитися 340 калоріями, 16 грамами жиру і 44 грамами вуглеводів. Хоча може здатися гріхом не замовити картоплю фрі до бургеру, постарайтеся протистояти тиску суспільства. Якщо вегетаріанці вважають, що цей гарнір безпечний для вживання, подумайте ще раз. Картопля фрі містить натуральний яловичий аромат. Начебто цього недостатньо, декстроза ( цукор)-третій інгредієнт, зазначений на веб-сайті компанії.

Так що ж все це вам залишається?

Правда похмура. Більшість страв в меню Mcdonald's жахливі для всіх, хто піклується про своє здоров'я. Тим не менш, іноді ви можете опинитися там, де у вас немає іншого вибору, окрім як заглянути в Mcdonald's, щоб поїсти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти