StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бомба уповільненої дії: названо небезпеку дитячих сумішей

16 травня 2021, 03:04
Через дитяче харчування малюки стають ласунами, що і призводить згодом до зайвої ваги.
Немовля
У Британії лише 81% матерів годують новонароджених грудьми / УНІАН

Дитячий лікар Великої Британії, доктор Камілла Кінгдон розповіла про небезпеку солодкого дитячого харчування і відсутність грудного вигодовування. На думку лікаря, годування немовляти дитячими сумішами може стати бомбою уповільненої дії для здоров'я малюка.

Як стверджує Кінгдон, діти, яких годували дитячою сумішшю, з більшою ймовірністю зіткнуться в майбутньому з ожирінням, пише Daily Mail. За її словами, через дитяче харчування вони стають ласунами, що і призводить згодом до зайвої ваги.

Повідомляється, що лише 81% матерів годують новонароджених грудьми, а 34% продовжують грудне вигодовування після шести місяців.

відео дня

Лікар звинуватила компанії-виробники сумішей в тому, що вони "переслідують батьків, які перебувають у стресовому стані", з метою збільшення прибутку.

читайте такожГрудне вигодовування: 13 неймовірних переваг для здоров'яДо слова, третина дітей в Англії до моменту закінчення початкової школи мають надлишкову вагу або страждають ожирінням.

Як повідомляв Главред, експерти пояснили, що не можна їсти при грудному вигодовуванні.

Тим часом дослідники з Університету Квінсленда в Австралії з'ясували, що сильний тиск на жінку з метою змусити її годувати грудьми може привести до післяпологової депресії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти