StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Хвороба серця: неприємне відчуття, яке може вказувати на те, що у вас є захворювання

3 вересня 2021, 22:01
Люди схильні описувати відчуття "обмеження"або "задухи".
головний біль
Одним з основних симптомів, на які слід звернути увагу, є біль у грудях / Фото pixaby

Певні симптоми, такі як набряк щиколотки і задишка, можуть вказувати на те, що щось не так. Однак одним з основних симптомів, на які слід звернути увагу, є біль в грудях, яка може бути постійною або мати різкий колючий ефект.

Знання всіх попереджувальних знаків може допомогти вам отримати лікування та запобігти серцевому нападу або інсульту. Слід зазначити одну ознаку-відчуття задухи, пише Express.co.uk.

читайте такожВ якому продукті багато мінералу, незамінного для серця-пояснення дієтолога

Девід Ньюбі, Bhf професор кардіології Джона Вітлі в центрі передових досліджень BHF більш детально розповів про симптом задухи і 10 інших ознаках, на які слід звернути увагу.

Відчуття задухи

Професор Ньюбі з Единбурзького університету сказав: "слово" стенокардія "насправді означає "Задуха", і іноді сором або біль можуть відчуватися в горлі. Люди схильні описувати відчуття "обмеження"або "задухи".

Грудний біль

Це очевидний класичний ознака серцевого нападу, але багато хто до сих пір не розуміють, що це може бути невідкладна медична допомога. Професор Ньюбі пояснив: "якщо у вас болить груди і ви відчуваєте себе дуже погано, вам слід набрати швидку і якомога швидше викликати швидку допомогу.

"Якщо це Серцевий Напад, його зазвичай описують як тяжкість, сором або тиск в грудях; люди часто описують це як "слон сидів у мене на грудях" або "це було схоже на тугу пов'язку навколо моїх грудей", щось на зразок давить почуття ".

Почуття нудоти

Ньюбі повідомив, що біль у грудях, що супроводжується значним поганим самопочуттям, означає, що людині слід звернутися в службу екстреної допомоги, а не до терапевта.

Біль у шлунку або нетравлення шлунка

"Оскільки серце, стравохід [прохід між вашим ротом і шлунком] і шлунок лежать в безпосередній близькості один від одного, проблема як для людей, так і для лікарів полягає в тому, що пекучий біль або біль типу нетравлення шлунка і "біль у серці важко розплутати", - сказав Ньюбі.

Відчуття пітливості

Нема про що турбуватися, коли ви потієте, коли ходили в спортзал або тому що сьогодні дуже жаркий день. Але відчуття жару і липкості поряд з болями в грудях - знак того, що вам слід викликати швидку допомогу.

Біль в нозі

Ньюбі порадив: "якщо при ходьбі у вас виникає відчуття стиснення і спазму в литках, можливо, варто звернутися до лікаря, оскільки це може бути маркером ЗПА (захворювання периферичних артерій). Найчастіше зустрічається у курців і людей, які страждають діабетом ".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти