StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду увійшли жіночі штанні костюми в надзвичайно розслабленому стилі

6 квітня 2021, 19:50оновлено 10 квітня 2021, 23:30
Широкі й наддовгі штани, а також піджаки, в яких можна потонути – це те, що дозволяє носити модні штанні костюми 2021 всюди.

Чоловічі речі завжди притягували жінок, тому до їх гардеробу перекочувало чимало цікавих і сильних силуетів, у тому числі й штанні костюми, які вже майже століття не втрачають привабливості та магнетизму. До того ж уже досить давно штанний костюм вийшов за межі одягу для ділових жінок: сьогодні його носять всі, хто хоче підкреслити свою індивідуальність, тому ні вік, ні статус значення не мають.

Цього року штанні костюми жіночі - це величезна модна тенденція. Широкі та наддовгі штани, а також піджаки, в яких можна потонути – це те, що дозволяє носити модні штанні костюми 2021 всюди. Писк сезону - вільний та досить чоловічий силует, який додає образу особливого магнетизму та шарму.

Тільки не прагніть до темних варіантів – для них ще буде осінь і зима. Зараз, коли на вагу золота кожна позитивна емоція, впустіть до свого життя спокусливі жіночі штанні костюми жовтого, рожевого, червоного, м'ятного, бузкового та бірюзового кольору, які здатні надихнути й подарувати вам відчуття радості і задоволення.

Якщо ваша душа просить спокійних відтінків, то зверніть увагу на модні штанні костюми пастельного, перлинно-сірого, верблюжого та білого кольорів.

читайте такожМи закохуємося в спортивні костюми знову: модні варіанти на весну"Верблюд" залишається одним з найголовніших кольорів в одязі, тому красивий штанний костюм верблюжого кольору стане знахідкою для повсякденного образу. Такі костюми можете знайти, наприклад, у показі колекції одягу Max Mara весна-літо 2021.

Модні жіночі штанні костюми 2021 весна-літо: на що звернути увагу

Цього року в моду повернулися костюми, які складаються з трьох предметів: штанів і блейзера, а також відповідного жилета. Тому можете не хвилюватися на предмет того, що підібрати до костюма. Щоправда, для того, щоб урізноманітнити образ й освіжити його, можете сміливо комбінувати костюм-двійку з блузками, сорочками та топами.

Жіночі штанні костюми 2021
Жіночі штанні костюми 2021 / Instagram

Крім того, ви навіть можете вдягти блейзер на голе тіло - проте під низом має бути гарний бюстгальтер. Крім того, цього року можете дозволити собі носити штани без ременя, адже в тренді – надзвичайно розслаблений стиль.

Жіночі штанні костюми 2021
Жіночі штанні костюми 2021 / Instagram

читайте такожУ моду повернулися незрівнянні балетки в стилі пуантів з 40-хІдеальним доповненням для вільного штанного костюма стануть кросівки або сандалі. Дозвольте собі йти по життю розслаблено, але впевнено!

Жіночі штанні костюми 2021
Жіночі штанні костюми 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти