StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фантастичні спідниці та сукні у стилі печворк вриваються в моду на весну-літо

11 січня 2021, 16:40
Багато дизайнерів захопилися експериментами в стилі печворк, тому модний одяг сезону весна-літо 2021 витканий з різних барв.

Мода 2021 не просто багатолика – вона ще й багатозадачна. Вона не тільки намагається всіляко підбадьорити нас, надихнути й подарувати впевненість у собі, а ще й хоче навчити нас розумно споживати речі. Вона прищеплює нам любов до речей, які повторно оживають. Дати речам друге життя - це те, до чого ми маємо звикнути, і що має стати нашою філософією. Не знаємо, як буде потім – але цього року такий підхід на вагу золота. Час печворку настав, і саме час ознайомитися з плодами праці багатьох відомих дизайнерів одягу, які створили безліч шедеврів з клаптів для нашої весни й літа 2021.

Ви можете бути здивовані, але новітні тенденції джинсів на весну-літо 2021 — це неповторні моделі в стилі печворк. У нашому матеріалі Чарівні джинси у стилі печворк входять в моду на зиму 2021 можете докладніше дізнатися про те, як виглядають такі джинси і в чому їх особливість.

У багатьох з нас печворк асоціюється з виробами на уроках праці в школі. Так, ідея та ж, але результат може вас приємно здивувати й захопленню не буде меж. До того ж не забувайте – ніхто вас не закликає сьогодні прикрашати клаптями свої старі речі або перешивати їх, експериментуючи з кольором та фактурами. Хоча в найближчому майбутньому саме до цього ви точно прийдете. Не вірите? А ви просто ознайомтеся з колекціями модного одягу в стилі печворк сезону весна-літо 2021.

Також ми зібрали для вас фотогалерею стильного одягу в стилі печворк з Instagram - дивіться, дивуйтеся й насолоджуйтеся невимовною красою.

Мода весна-літо 2021 - одяг в стилі печворк

Печворк - це приголомшливий модний тренд 2021, який заслуговує на особливу увагу. Тільки викиньте з голови переконання, що одяг у стилі печворк – це щось домашнє і для повсякденного життя. Якщо ви так думаєте, отже, ви ще не бачили фантастичну колекцію жіночого одягу The Dolce&Gabbana весна-літо 2021.

Ці костюми, спідниці, штани, сукні, блузки та плащі зводять з розуму великою кількістю яскравих фарб і викликають сльози радості після того, що всі пережили торік - цей одяг немов рятівний круг, кинутий всім нам, щоб ми знову повірили в те, що життя прекрасне, і воно ще обов'язково стане для всіх нас цікавою доброю казкою!

читайте такожБосоніжки на "котячих" підборах і сабо повертаються в моду на весну-літо: фотоА якщо уважно подивитеся на деталі, то будете вражені – вони дуже ретельно продумані. Також приємно дивує те, як красиво поєднуються кольори, які, здавалося, взагалі непоєднувані.

Печворком пронизана колекція одягу сезону весна-літо 2021 відомого японського дизайнера Іссей Міякі. Коли дивишся на такі небанальні поєднання шматочків тканин, сам мимоволі хочеш творити й подумки перебираєш яскраві речі у своїй шафі, які заслужили на нове життя в іншому форматі.

Колекція одягу Louis Vuitton весна-літо 2021 теж виткана з яскравих фарб. Там ви знайдете й фантастичні експерименти зі шматочками тканин, і чарівний печворк-ефект. На особливу увагу заслуговують сукні-футболки неймовірної краси, які заряджають енергією й дарують відчуття легкості та безтурботності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти