StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на осінь-зиму повернулися незвичайні жіночі куртки з 70-х: фото

25 жовтня 2020, 14:20
У цієї дивовижної куртки цікава історія, яка починається за часів ескімосів – тоді анораки шили зі шкіри риб.

Модні куртки осінь-зима 2020-2021 впевнено завойовують серця жіночої половини людства, адже вони не тільки зручні і теплі, але й шалено гарні. Кожна жінка й дівчина, яка стежить за модою і прагне не відставати від неї, цього сезону гарантовано може знайти для себе ідеальну модель, не докладаючи особливих зусиль – адже вибір приголомшливий!

відео дня

Мода, нарешті, припинила експериментувати, і пішла назустріч сучасній жінці. Інакше і не поясниш той факт, що куртки перекочували зі спортивного та туристичного верхнього одягу до рангу стильних і модних речей, які запросто можна поєднувати з діловим костюмом, сукнею і водночас виглядати ефектно, вишукано і зі смаком.

Крім того, здається, бабця-Мода вирішила подбати про нас, зігріти, додати величі і сили, нехай навіть візуально: таке враження складається, коли вдягаєш модні куртки 2020 зима, адже вони подовжені, об'ємні, і наповнені пухом - сильний мороз і пронизливий вітер точно здадуться дрібницею!

Також модні жіночі куртки осінь-зима 2021 завдяки спеціальній водовідштовхувальній обробці дозволять вам не боятися дощу і мокрого снігу.

У продажу вже сьогодні можна знайти стильні куртки, дублянки і пуховики класичних кольорів, які відмінно поєднуються з шапками і шарфами будь-якого кольору, а також незвичайні куртки-анораки, які дуже вимогливі до того, з чим ви їх будете носити.

Ми сьогодні розповімо вам про яскравий тренд серед жіночих курток сезону осінь-зима 2020-2021 – куртку анорак. У нашій фотогалереї зібрані зразки для розуміння того, які анораки заслуговують на увагу.

Модні куртки анораки осінь-зима 2020-2021: на що звернути увагу

Куртки анораки винесло на передову вуличної моди протягом останніх кількох років. Анорак - це куртка, яка вдягається через голову.

Анораки осінь-зима 2020-2021
Анораки осінь-зима 2020-2021 / Instagram

У цієї дивовижної куртки цікава історія, яка починається за часів ескімосів – тоді анораки шили зі шкіри риб, вони були непродувними і зарекомендували себе найкращим чином.

Друга світова війна, альпіністи, Гренландія – це віхи довгої історії анорака, поки в 70-х роках дизайнери одягу не помітили його і не адаптували для повсякденного життя. Минуло століття, перш ніж одяг вихідців з північних широт і любителів екстремального туризму піднявся на вершину світової моди.

У сезоні осінь-зима 2020-2021 жіноча куртка анорак стала дуже популярною, але її досі треба вдягати через голову, адже блискавка залишилася короткою. Крім того, нікуди не подівся великий "кенгуру" і об'ємний капюшон. Дизайнери одягу дозволили собі попрацювати тільки з кольором, довжиною, дизайном з двома великими кишенями і оригінальним принтом.

Анораки осінь-зима 2020-2021
Анораки осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Подовжені анораки оверсайз - відмінна новомодна альтернатива класичним пуховикам.

Анораки - це куртки не тільки для осені. У продажу знайдете багато утеплених анораків, які сміливо можна носити в морозну погоду. Крім того, деякі моделі візуально здаються на кілька розмірів більшими – це тренд.

З чим носити анорак в сезоні осінь зима 2020-2021?

Ще кілька років тому вважалося, що анорак - куртка спортивного стилю, і її можна носити тільки зі штанами чінос і джинсами. Але 2020 рік дивовижний, і багато правил припинили такими бути. Сьогодні ви сміливо можете поєднувати анорак зі спідницею і сукнею. Додайте черевики на грубій підошві і вийде карколомний модний образ.

Мода осінь-зима 2020-2021 – про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти