StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на осінь-зиму прийшли розкішні штани палаццо з 30-х: фото

4 вересня 2020, 15:55
Через 90 років жіночі штани палаццо переживають справжній ренесанс - у сезоні осінь-зима 2020-2021 вони заповнили собою весь модний простір.

Ніщо так не додає жінці віку, як вузькі штани з низькою талією. Здається, всі жінки світу зрозуміли цю істину, а мода 2020 їх у цьому підтримала, й цієї осені знову головним трендом стануть широкі жіночі штани з високою талією й оригінальною назвою палаццо.

відео дня

За цю зручну і дуже жіночну красу ми маємо подякувати великій Коко Шанель, яка в 30-х роках надихнулася штанами гондольєрів і вже своїм штанам дала назву палаццо - на згадку про ту поїздку.

І ось через 90 років жіночі штани палаццо переживають справжній ренесанс - у сезоні осінь-зима 2020-2021 вони заповнили собою весь модний простір, немов лава після виверження вулкану. На їх тлі всі інші штани виглядають блякло, бо палаццо - це саме втілення жіночності й розкоші, яку колись розгледіла Шанель.

Особливістю модних жіночих штанів палаццо 2020 є те, що вони надмірно довгі і майже закривають взуття. Завдяки такій "фішці" кожна жінка здаватиметься візуально вищою і стрункішою, що, погодьтеся, має значення.

Ми зібрали для вас фотогалерею модних варіантів штанів палаццо - подивіться для натхнення і розуміння того, що цього сезону дійсно заслуговує на увагу і фінансові вкладення.

Кому пасують штани палаццо?

Відповідь проста - усім. Штани палаццо можуть сміливо носити худенькі дівчата й ті, у кого фігура пишна. Одні отримають бажаний об'єм, а інші візуально скоригують фігуру. Головне - впевнено йти, посміхатися світу й дозволити собі бути жіночною, а ці штани цьому всіляко сприяють.

З чим носити штани палаццо?

Мода 2020 вже довела всім, що вона не вимоглива до того, в чому ми ходимо - головне, щоб нам було зручно. Тому носіть ці розкішні штани з кросівками або туфлями на підборах, - аби вам подобалося.

А ось те, з чим ви будете комбінувати штани, має величезне значення. Для того, щоб виглядати стильно, штани палаццо поєднуйте з верхом такого ж кольору, адже монохромний образ - це не тільки один із трендів сезону, а й можливість не зіпсувати образ, бо контрасти можуть звести нанівець ваші пропорції.

читайте такожНеможливо встояти: в моду на осінь-зиму повернулися бойові чоботи - фото Однак, якщо дуже хочете, можете пограти з відтінками - форма йде на другий план, коли "на сцені" - соковиті або приглушені, але такі гармонійні кольори. Також складно встояти перед класичним поєднанням з чорним або білим верхом.

Крім того, радимо підібрати гарний пояс, бо такі штани досить важкі, і мають властивість сповзати - пояс візуально додасть їм родзинки, а вам буде зручно.

Модні штани палаццо осінь-зима 2020-21

У продажу вже сьогодні можна знайти штани палаццо, пошиті з тонких і щільних тканин, а варіанти забарвлень просто приголомшують. Але не женіться за яскравістю, адже найкращим вибором стануть пісочні, сірі, антрацитові й чорні палаццо.

Штани палаццо 2020
Штани палаццо 2020 / Instagram

Нагадаємо, тваринні принти сьогодні прикрашають модні кардигани і блейзери. Ключ до стильного образу захований у... чорному. Щоб виглядати надзвичайно, поєднуйте кардиган з чорними або джинсовими штанами і спідницями міді або видовженими варіантами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти