StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на літо 2021 входять приголомшливі жіночі еспадрильї

20 квітня 2021, 20:15
Еспадрильї без перебільшення можна назвати взуттям, яка викликає приємні емоції. І це в основному завдяки плетеній підошві, яка робить їх зручними.

Весна вже потроху дозволяє сонцю зігрівати нас своїми теплими променями, а це означає, що настав час доповнити наш гардероб літнім взуттям. А літо неможливо уявити без еспадрилій.

Звичайно, ви можете обійтися й модними кросівками - вони пасують під будь-який одяг і стануть найвигіднішою покупкою для літа - у нашому матеріалі З чим носити кросівки у 2021 році можете докладніше дізнатися про актуальні моделі. Але якщо хочеться чогось нового, легкого та незвичайного, то жіночі еспадрильї вже чекають на вас.

Еспадрильї без перебільшення можна назвати взуттям, яке викликає приємні емоції. І це в основному завдяки плетеній підошві, яка робить їх такими ж зручними, як старі улюблені кросівки. Хоча, звичайно ж, сучасні варіації мають джутову підошву з гумовими накладками. Крім того, комфорту додає те, що верх в еспадрилій, як правило, текстильний (хоча шкіряні та замшеві еспадрильї теж досить популярні).

Еспадрильї - це взуття, яке підкуповує відсутністю підборів. Але винятки з правил є, тому сьогодні можна знайти у продажу моделі зі шнурками, з ремінцями і на зручній танкетці. Носи у жіночих еспадрилій, як правило, тупі. А фішкою цього взуття є шов, що з'єднує верх та підошву - його зазвичай добре видно зовні.

Еспадрильї жіночі прийшли до нас з Іспанії. Починаючи з 13 століття, вони пройшли довгий і складний шлях, але водоспад історії не "вимив" з них легкості та особливого шарму: навіть сьогодні, взуваючи еспадрильї, здається, що у вас виростають крила і ви здатні підкорити в них будь-які вершини.

Модні еспадрильї 2021
Модні еспадрильї 2021 / Instagram

Сьогодні модні жіночі еспадрильї 2021 - це взуття для на будь-який гаманець. Залежно від матеріалів, кожен може знайти для себе відповідну модель. Хоча ще сто років тому еспадрильї вважалися взуттям бідняків. Заможні люди почали купувати еспадрильї тільки у 30-х роках, а широку популярність вони отримали тільки у 1948-році завдяки фільму "Кі-Ларго".

Модні еспадрильї 2021
Модні еспадрильї 2021 / Instagram

Незалежно від того, ви вибираєте класичні чорні еспадрильї, білі еспадрильї зі шнурками або, можливо, еспадрильї з леопардовим принтом на танкетці, вони стануть ідеальним доповненням будь-якого літнього вбрання. Це взуття вже давно вийшло за межі варіанту для відпустки, тому сміливо можете носити його й до офісу. Наприклад, шкіряні та замшеві еспадрильї розкішно виглядають під темними джинсами.

Модні еспадрильї 2021
Модні еспадрильї 2021 / Instagram

читайте такожСандалі, які будуть всюди цієї весни та влітку: три трендиТільки не носіть еспадрильї зі шкарпетками. Максимум, що можна – це носити їх зі шкарпетками-невидимками.

Модні еспадрильї 2021
Модні еспадрильї 2021 / Instagram

І запам'ятайте: текстильні еспадрильї з часом розтягуються, тому не беріть моделі на кілька розмірів більше.

Модні еспадрильї 2021
Модні еспадрильї 2021 / Instagram

Щоправда, варіанти, які дуже щільно прилягають до ноги, можуть виглядати не дуже привабливо. Ба більше: чимало залежить від відповідності колодки формі вашої ступні, тому обов'язково приміряйте еспадрильї перед тим, як сказати їм "Так!".

Модні еспадрильї 2021
Модні еспадрильї 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти