StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З чим носити кросівки у 2021 році

23 березня 2021, 17:32
Постійно через своєрідне модно "сито" проходить безліч ідей поєднання кросівок з одягом, і тільки деякі стають шалено популярними.
З чим носити кросівки у 2021 році
Кросівки давно зруйнували усі модні правила / Instagram

Уже давно кросівки зруйнували багато шаблонів та вийшли за межі модних правил. Їх почали носити з класичними костюмами, спідницями та сукнями. Раптово жінки в усьому світі дозволили собі відкрито демонструвати, що зручність для них першорядна, тому кросівки на білому коні увійшли до їхнього життя.

Але святе місце порожнім не буває, тому попри те, що жодних канонів поєднання кросівок з одягом більше не існує, щорічно з'являються неписані модні правила, які підказують нам, з чим носити кросівки.

Подобається нам це чи ні, але постійно через своєрідне модно "сито" проходять безліч ідей поєднання кросівок з одягом, і тільки деякі стають шалено популярними і вартими уваги. А вся сіль - в деталях, які красномовно продемонструє, Чи стежите ви за модою.

Як носити кросівки у 2021 році

Поєднання кросівок і плаща

Сьогодні носити тренчі з туфлями не моветон, але образ виглядає досить нудно. Для того, щоб образ заграв барвами, а ви відчули себе на вершині моди, носіть тренчі і будь-які плащі з кросівками - класичними білими, ультрамодними високими або "тренерами". Додайте під них модні спортивні штани і ви без перебільшення ікона стилю.

З чим носити кросівки у 2021 році
Поєднання кросівок і плаща / Instagram

читайте такожНеповторні довгі плащі з 90-х повернулися в моду на весну 2021

Поєднання кросівок та костюма

У моді штанні костюми з величезними піджаками, тому сміливо носіть з ними в "дуеті" кросівки. Такий образ стане знахідкою для тих, кому хочеться весь день провести на ногах і водночас відчувати себе зручно й елегантно.

З чим носити кросівки у 2021 році
Поєднання кросівок та костюма / Instagram

Поєднання кросівок і джинсів

Якщо ви з тих, хто обожнює джинси, то вам підказки не потрібні: це той випадок, коли будь-які джинси у поєднанні з кросівками стають основою вдалого та гармонійного образу. Додайте до цього ансамблю модну сорочку оверсайз - і ви дуже стильна.

З чим носити кросівки у 2021 році
Поєднання кросівок і джинсів / Instagram

Поєднання кросівок і спідниці

У 2021 році в моду повернулися мініспідниці, тому у кросівок з'явився оригінальний "супутник". Щоправда, ідеально зі спідницею міні виглядають витончені моделі кросівок "під шкарпетки". Але якщо ви вирішите, що ваша улюблена модель з цим завданням теж впорається, то експериментуйте.

З чим носити кросівки у 2021 році
Поєднання кросівок і спідниці / Instagram

читайте такожУ моду на весну-літо повернулися ретро-кросівки в стилі 70-х: фото

Поєднання кросівок і сукні

Найімовірніше у 2021 році не буде багато ситуацій, які дозволять нам вигуляти розкішні довгі сукні з фантастичними принтами. І тут на допомогу прийдуть кросівки. Так просто можна з елегантного стилю "переступити" до повсякденного, й отримати море задоволення від результату.

З чим носити кросівки у 2021 році
Поєднання кросівок і сукні / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти