StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на 2021 рік входять улюблені кросівки принцеси Діани - фото

31 грудня 2020, 16:08оновлено 1 січня 2021, 20:42
Мінімалізм актуальний як ніколи, тому наймодніші кросівки 2021 – це прості конструкції, нейтральні кольори і не дуже багато елементів дизайну.

Відкриваючи нове десятиліття, багато хто з нас захоче забути все те, що відбувалося у 2020 році. Дехто навіть забажає відкласти подалі одяг і взуття, яке стало свідком краху планів і надій. Тому всі пильно вдивляються в далечінь і з нетерпінням чекають, коли Мода 2021 вступить у свої права і розкриє нам всі свої таємниці й покаже сюрпризи. А у зв'язку з тим, що в 2020 році кросівки увійшли в наше життя ще більш грунтовно, то вам напевно буде цікаво дізнатися, чим багатий в цьому плані 2021-й рік.

відео дня

На нас точно чекає багато прекрасних речей, які подарують нам купу незабутніх емоцій. Наприклад, в трендах будуть неймовірні джинси, у яких вже сьогодні з'явилася армія прихильниць у всьому світі - в нашому матеріалі Химерні джинси з високою талією створять фурор к 2021 році можете дізнатися про це докладніше. Також на вершині модного Олімпу 2021 особливе місце займуть кросівки, без яких життя вже немислиме.

Одні носять кросівки виключно на прогулянки, для інших – це частина повсякденного образу, адже це найлегший спосіб мати стильний і невимушений вигляд. У наш час кросівки – це не про те, подобається вам це, чи ні, а про зручність, комфорт і турботу про себе. У будь-якому разі, пара модних кросівок - це в сто разів краще, ніж найкгарніші туфлі на високих підборах, яких найчастіше чекає нудне життя ув шафі в очікуванні свята й особливого випадку.

І навіть якщо вас вже не треба переконувати в тому, що кросівки – це найкраще взуття на всі випадки життя, то у 2021 році ваші почуття до них стануть ще теплішими.

Ми сьогодні розповімо вам про трендові кросівках 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки для розуміння того, що заслуговує на увагу.

Модні кросівки 2021 - головні тренди сезону

У моді улюблені кросівки принцеси Діани

Мода на 90-ті повернулася, а разом з нею й улюблений спортивний стиль принцеси Діани – в ті часи вона іноді носила вкорочені кольорові лосини, світшоти з принтом і гігантські кросівки. Так ось, кросівки, які схожі на татові кросівки, тільки з ретро-поворотом - це велика модна тенденція 2021, яка вже скоро почне "правити бал". Їх можна носити і в поєднанні з сукнею, і з джинами, і в спортзал або на пробіжку в парк.

Модні кросівки 2021
Модні кросівки 2021 / Instagram

У моду повернулися кросівки в стилі 70-х

Минуле нас не відпускає, або ми його не відпускаємо, тому в 2021 році ретро-кросівки будуть у трендах. На відміну від кросівок в стилі 80-х і 90-х, якими 2020 рік був буквально завалений, у новому році основна увага прикута до 70-м. Ці кросівки в класичному варіанті дуже барвисті, у них круглий ніс і гумова підошва. Але сучасні варіації, як правило, більш нейтральні і спокійні. Вони стануть знахідкою для тих, хто любить носити джинси та штани.

Модні кросівки 2021
Модні кросівки 2021 / Instagram

Білі кросівки - модна тенденція 2021

Мінімалізм актуальний як ніколи, тому наймодніші кросівки 2021 – це прості конструкції, нейтральні кольори і не дуже багато елементів дизайну. Саме тому білі кросівки користуються особливою популярністю і залишаться такими ще деякий час. Вони ідеально впишуться в гардероб жінок з класичним стилем одягу, хоча носити їх можна майже під будь-який наряд.

Модні кросівки 2021
Модні кросівки 2021 / Instagram

читайте такожГоловна модна тенденція 2021: одяг кольору мімози та пляжного каменюВисокі кросівки - писк сезону

Якщо вже сьогодні шукаєте кросівки, які допоможуть вам вирватися з метушні, то зверніть увагу на високі моделі – вони повертаються в моду на 2021 рік. Водночас найідеальніше поєднання - високі кросівки і спідниця або сукня. Особливо популярними будуть білі високі кросівки.

Модні кросівки 2021
Модні кросівки 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти