StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Химерні джинси з високою талією викличуть фурор у 2021 році - фото

31 грудня 2020, 13:36оновлено 1 січня 2021, 20:41
Мішкуваті джинси дарують відчуття свободи та впевненості в собі, і вони стануть наймоднішими у 2021 році.

У 2020 році у багатьох з вас могло скластися враження, що жінки масово переодяглися у спортивні костюми й лосини. Звичайно, віддалена робота через карантинні обмеження внесла свої корективи до жіночого гардероба. Але разом з тим багато хто знову відкрив для себе джинси. А всі ті, хто і до цього обожнював їх, не раз переконався в тому, що це дійсно найзручніші штани на будь-який випадок життя.

Саме тому багатьох сьогодні цікавить питання, які джинси будуть у трендах в новому році, адже поки що "сюрпризи" 2020 року не закінчилися, і ймовірніше наступний рік пройде в такому ж ритмі. Однією з великих модних тенденцій майбутнього сезону стануть джинси в стилі печворк - в нашому матеріалі Чарівні джинси в стилі печворк входять в моду на зиму 2021 можете про це докладніше дізнатися.

Однак особливо сподобалися всім жінкам у світі модні джинси вільного крою з напуском. Вони дуже зручні, й нічим не гірші за спортивні штани.

Мішкуваті джинси, або як їх ще називають – джинси баггі, або baggy jeans, дарують відчуття свободи і впевненості в собі. І ці джинси стануть наймоднішими у 2021 році!

Красномовним доказом того, що мішкуваті джинси вже завоювали серця багатьох модниць у всьому світі, є незліченна кількість фотографій джинсів у пабліку Instagram.

Модні джинси 2021
Модні джинси 2021 / Instagram

Крім того, багато іменитих дизайнерів не змогли пройти повз цієї пристрасті жінок, тому в їх колекціях одягу на весну-літо 2021 з'явилися химерні й неповторні джинси баггі. Наприклад, жіночі мішкуваті джинси є в колекції Balenciaga Spring Summer 2021, відео розміщено у Youtube.

Крім того, дуже ефектні мішкуваті джинси знайдете і в колекції Chloé на весну-літо 2021.

Наймодніший колір - блакитний, проте наймодніші джинси 2021 мають такий вигляд, немов їх до вас багато разів носили та прали. Все це - його величність Вінтаж, який продовжує стрімко мчати до вершини Моди.

Модні джинси 2021
Модні джинси 2021 / Instagram

Уже сьогодні у продажу знайдете модні джинси баггі 2021. Силуети можуть бути різними, але лінія талії виключно висока – на неї й орієнтуйтеся.

читайте такожЛаконічна сумка в стилі 90-х стане найбажанішою у 2021 році: фотоНаймодніший look на весну 2021 - поєднувати мішкуваті джинси баггі з сорочкою оверсайз. До того ж велику сорочку треба заправити в джинси.

Крім того, все ще у трендах бралети й короткі топи – в поєднанні з мішкуватими джинсами матимете вибуховий образ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти