StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді незвичайна жіноча стрижка до плечей блант боб: фото

2 грудня 2020, 20:07
Лінія зрізу - це головна деталь стрижки тупий боб. Вона має бути дуже рівною й акуратною.

Шукаєте найкращу стрижку для холодних зимових місяців? Це точно довжина до плечей. І волосся підстрижене рівно, немов під лінійку. Блант боб - ідеальна стрижка на зиму 2021. Крім того, ця приголомшлива жіноча стрижка дуже популярна, адже не вимагає від жінок особливих зусиль для укладання, а це, погодьтеся, у сучасному світі вкрай важливо.

відео дня

Блант боб - це одна з варіацій знаменитої стрижки боб, яка вже багато років поспіль тримається на передовій моди. У нашому матеріалі Стрижка асиметричний боб з ефектом омолодження знову в моді можете дізнатися про ще один актуальний варіант стрижки на зиму 2021.

Стрижку блант боб багато хто називає просто - тупий боб. А все тому, що зріз дуже акцентний – він має розкішний і витончений вигляд, і володіє неймовірним ефектом - робить волосся візуально густішим. Усі ті, у кого тонке волосся, можуть взяти цю стрижку на замітку – вона стане для вас справжнім порятунком!

Зачіску блант боб можна прикрасити будь-якими модними шпильками - на тлі прямого зрізу вони виглядатимуть фантастично. Крім того, вона вдало виглядає під шапкою – рівні лінії зрізу підкреслюють очі, витягують овал обличчя і загадково ваблять, немов маяк у нічному океані.

Не без перебільшення буде сказано - стрижка тупий боб, або блант боб – одна з небагатьох, яку обожнюють світові зірки і модні блогери, бо вона додає образу особливого шарму.

Ми сьогодні розповімо вам про особливості жіночої стрижки тупий боб, а в нашій фотогалереї можете подивитися актуальні зразки для натхнення.

Модна стрижка зима 2021 блант боб – на що звернути увагу

Лінія зрізу - це головна деталь стрижки тупий боб. Вона має бути дуже рівною й акуратною. Лінія зрізу проходить на рівні плечей, але можливі варіанти трохи вище – на рівні підборіддя, і нижче. Важливо, щоб ви себе з тією чи іншою довжиною відчували впевнено, комфортно і привабливо.

Зверніть увагу, що цей оригінальний ефектний зріз дарує волоссю об'єм не тільки на кінчиках, а загалом робить об'ємною всю шевелюру.

Стрижка блант боб 2021 / Instagram
Стрижка блант боб 2021 / Instagram

Якщо любите рвані пасма або асиметрію – ця стрижка точно не для вас. Крім того, стрижка до плечей блант боб красиво поєднується з рідким прямим чубчиком.

Кому пасує стрижка блант боб?

Завдяки тому, що модна стрижка 2021 боб з тупим зрізом пасує жінкам з обличчям будь-якої форми, то її можна назвати універсальною.

Вік теж не має значення - і дівчатка, і дівчата, і жінки солідного віку можуть орієнтуватися на цю стрижку, й точно будуть задоволені результатом.

читайте такожГрибний блонд - наймодніше фарбування волосся на осінь-зиму 2020: фотоІ зовсім не важливо - фарбуєте ви волосся, або віддаєте перевагу своєму природному кольору - стрижка блант боб ні на мить не втратить своєї чарівності й сили.

Як укладати модну стрижку блант боб?

Блант боб зима 2021 - немов полотно для художника, відкриває широке поле для дій, у тому числі дозволяє зробити розкішну вечірню зачіску.

В ідеалі волосся треба просто красиво висушити. А далі - створюйте на голові все, що хочете – цього сезону прийнятні й легкі локони, й ідеально гладке волосся, й кошлатість, тобто можна обійтися взагалі без укладання волосся.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти