StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Спокусливий чубчик-фіранка з 70-х підкорив світ у 2020 році: фото

18 жовтня 2020, 16:30
Навіть не сумнівайтеся, наступного року цей чубчик не піде з вершини модного Олімпу, адже знаменитості ніколи не стрижуть те, що вже йде на спад і згасає.

Дуже часто ми робимо стрижку і чубок за звичкою - так простіше, адже і перукар вже точно знає, що нам подобається, і ми гарантовано отримаємо очікуваний результат. У всіх напевно за спиною є невдалий досвід, коли очікування не виправдалися: ви довго вибирали зачіску, нарешті зважилися на стрижку, а потім, немов поранений птах, довго відновлювалися від побаченого и пережитого.

відео дня

Але "літати" треба, і хто не помиляється, хто не ризикує, той не п'є шампанське. І навіть якщо ви знайшли ідеальну стрижку, яка бездоганно підкреслює красу ваших очей, обличчя і взагалі, гармонійно виглядає, то це не привід застигнути в часі.

Змінюватися - це чудово! Ніщо так не омолоджує жінку, як новий образ. І якщо зробити нову стрижку для вас наразі занадто складне питання, яке ви поки не готові обговорювати, то чубок змінити ви можете легко!

Ба більше: зараз в моді приголомшливий чубчик, який миттєво творить дива: візуально додає волоссю об'єму, витягує обличчя, робить погляд загадковим, а образ – карколомним.

Підтвердженням того, що цей чубчик заслуговує на увагу, є те, що його кілька днів тому зробила знаменита співачка Дженніфер Лопес. Відомий стиліст-перукар Кріс Епплтон розмістив фотографію артистки з новим чубчиком на своїй сторінці в Instagram.

"У Джей Ло сьогодні чубчик", - коротко написав зірковий перукар.

Але це не просто чубчик - це бомба! За кілька днів фото Джей Ло зібрало понад 50 тисяч лайків і купу коментарів.

Спокусливий чубчик-фіранка з 70-х підкорив світ у 2020 році: фото
Чубчик Джей Ло / скріншот instagram.com/chrisappleton1

Звичайно ж, одним чубчиком Джей Ло не обмежилася – їй додали кілька хаотичних шарів, і вийшла ретро-стрижка шеггі в стилі 70-х.

Жіноча стрижка шеггі, або шег, у 2020 році стала величезною тенденцією, яка восени, немов бутон квітки, розкрилася, почала цвісти і підкорювати серця всіх жінок світу. І підкорила!

Суть цієї кудлатої стрижки в тому, що по всій довжині хаотично стрижуть пасма. У поєднанні з ефектним чубчиком виходить дуже виграшна стрижка, яка не вимагає особливих зусиль для укладання – єдине, що треба, красиво укласти чубок. А волосся стерпить все - ви можете його гарно витягнути – зараз якраз в моду входить гладке волосся, або зробити легкі локони, або дозволити волоссю виглядати природно – так, немов ви помили голову, лягли спати, а вранці прокинулися з хаосом на голові.

Чубчик-фіранка - це фішка стрижки шеггі. Але якщо ви стригти волосся не хочете, а хаотичні шари вас не приваблюють, то можете просто зробити чубок, який, без перебільшення, можна назвати наймоднішим чубчиком 2020-2021.

Навіть не сумнівайтеся, наступного року ця краса не піде з вершини модно Олімпу, адже знаменитості ніколи не стрижуть те, що вже йде на спад – навпаки, вони вдихають ще більше життя в те, що тільки починає набувати популярності.

Ми зібрали для вас фотогалерею модних варіантів чубчика на два боки як у Джей Ло. Крім того, ми розповімо вам трохи детальніше про цей чубок.

Чубчик на два боки 2020 2021 – на що звернути увагу

Чубчик на два боки, або як його ще називають – чубчик-фіранка – прийшов до нас з 70-х. Але ще раніше, у 60-х, схожий чубок прославила на весь світ знаменита французька актриса Бріджит Бардо.

Суть така ж - подовжений чубчик, який розтікається на два боки і плавно переходить у загальну довжину. Щоправда, по центру волосся трохи коротше, і поступово воно подовжується. Такий чубок стрижуть дрібними пасмами, які створюють щось на кшталт сходинок.

Укладання довгого чубчика з боків не дуе складне - треба всього лише гарно висушити чубок феном на великий брашинг і зафіксувати лаком. Далі - деталі: можете кінчики трохи підкрутити, щоб чубчик виглядав кокетливо і спокусливо, або можете просто витягнути кінчики чубчика.

Чубчик на два боки пасує всім – тип волосся і форма обличчя значення не мають. Головне, щоб стриг цей чубчик фахівець, який підбере ідеальну довжину, і підкаже вам, як його укладати. Сила цього чубчика у дрібницях!

Модні стрижки 2020-про що повідомлялося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти