StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кудлата коротка стрижка шеггі у стилі 70-х повернулася в моду на осінь-зиму: фото

31 серпня 2020, 04:45
Коротка стрижка шеггі стане порятунком для жінок з тонким волоссям - вона надає йому об'єму, а локони отримують зовсім нове життя.

Стрижки можуть надихати, і вони можуть дарувати нам крила, наповнювати силою й дивувати. І якщо ви знаєте перукаря, який може втілити в життя всі ваші мрії, то вже сьогодні можете планувати до нього похід. Бо на осінь-зиму 2020-2021 повертаються зачіски в стилі 70-х, і цей тренд настільки сильний, що пройти повз нього і залишитися байдужою усім, хто обожнює короткі стрижки, не вдасться.

Щоб виглядати сучасно і стильно восени і взимку, ваша зачіска на коротке волосся має бути кошлатою. Перевагою таких стрижок є те, що вони змушують вас виглядати молодшою і доречні для будь-якого випадку.

відео дня

Модні зачіски осінь-зима 2020-2021 однаково гарні як для прямого, так і для кучерявого волосся. Їх легко укладати, за ними доглядати – одне задоволення, і ми щиро віримо, що важко знайти щось краще серед модних коротких зачісок нового сезону.

Ви вже, напевно, зрозуміли, про яку стрижку йде мова. Звичайно ж, про неймовірну жіночу стрижку на коротке волосся шеггі.

Відзначимо, коротка стрижка шеггі стане порятунком для жінок з тонкими волоссям - вона надає йому об'єму і зовсім нового життя локонам.

Ми зібрали для вас фотогалерею свіжих варіантів стрижки шеггі в стилі 70-х, які стануть для вас своєрідним маяком у бурхливому океані стрижок, в якому можна легко заблукати.

Модна коротка стрижка осінь-зима 2020-21 шеггі - особливості

Усі ті, хто обожнює стиль 70-х, радійте! Кошлата стрижка офіційно повернулася. Цю стрижку можуть вибирати всі, адже вона універсальна: шеггі пасує для різних типів волосся - від прямого і тонкого до густого і кучерявого, а також будь-якої довжини.

Якщо ви втомилися від стандартної прямої стрижки або банальних шарів, шеггі - один з найпростіших способів змінити образ, а її оригінальність майже гарантовано приверне увагу до вашої персони.

читайте такожБлант лоб і піксі – наймодніші жіночі стрижки на осінь 2020: фотоШеггі - відмінний спосіб надати короткому волоссю об'єму і текстури. Цей стиль також відомий як кошлатий боб.

Коротку стрижку шеггі можна адаптувати до більшості форм обличчя, в залежності від довжини бобу, розташування шарів і того, чи додаєте ви чубок.

Шеггі з чубчиком

Чубчик - чудове доповнення до багатьох стрижок, у тому числі і до шеггі. Він допомагає зробити зачіску привабливішою, врівноважуючи різні риси обличчя, наприклад гостре підборіддя, або мінімізуючи широке чоло.

Якщо у вас обличчя серцеподібної або квадратної форми, то для вас найкраще підійде чубчик шторка, який розтікається по боках. А власниці круглого обличчя виграють, якщо виберуть тонкий чубок, який легенько прикриває чоло.

Знахідка для брюнеток

Стрижка шеггі гарно виглядає на брюнетках. Оскільки стрижка створює текстуру і додає волоссю багато руху, то вона ідеально поєднується з волоссям каштанового кольору, а також усіма відтінками кавово-коричневого. Шеггі не дозволить вашому волоссю виглядати нудно і плоско, як це часто буває у випадку з класичними стрижками.

читайте такожЗачіски 2020: як укладати волосся, щоб виглядати молодо - фотоА ще стрижка шеггі - рятувальне коло для всіх тих, хто пошкодив волосся фарбуванням волосся, у кого волосся січеться і виглядає мляво. Стрижка шеггі добре маскує будь-які проблеми волосся.

Для тих, кому за 50

Завдяки додатковому об'єму і текстурі ця стрижка може бути відмінним вибором для жінок від 50 років. Річ у тім, що волосся часом стоншується, втрачаючи частину об'єму і товщини. Водночас можна обрізати шари, щоб обрамити і підкреслити обличчя, надати форму вилицям і приховати дрібні зморшки. Крім того, якщо вам понад 50 років, шеггі може повернути вам веселі спогади й освіжити ваш стиль, а також відродити стильний дух 70-х.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти