StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наймодніші джинси 2021: що ми будемо носити в новому році - фото

12 грудня 2020, 11:15
Не поспішайте списувати джинси з високою талією й широкими штанинами – вони поки нас не кидають і залишаться в трендах.

Джинси у 2020 році стали для нас майже рідними – цей елемент гардероба у період пандемії, коли багато хто працює віддалено, став універсальним: нам в них комфортно вдома, в них ми виходимо у справах або за покупками. Яким буде 2021 рік ніхто не знає, але місце для нової пари джинсів у ньому точно знайдеться.

відео дня

Однією з найяскравіших модних тенденцій у джинсах став печворк – саме оригінальні джинсові штани, пошиті з клаптів, або щедро прикрашеними різними тканинними елементами вже впевнено підіймаються на вершину моди 2021. У нашому матеріалі Чарівні джинси в стилі печворк входять в моду на зиму 2021 можете докладніше про цю тенденцію дізнатися.

Але напередодні нового модного сезону ми хочемо знати більше про джинси, щоб потроху готуватися до виходу на роботу й придбати купити собі модну обновку, або просто, щоб увійти у 2021 рік у джинсових штанах, які відповідають свіжим трендам.

Цілком можливо, ви натрапите на розпродаж і за відмінною ціною купите джинси, які будуть на передовій моди весь наступний сезон. Крім того, ніхто не виключає і того, що у вашій шафі вже є наймодніші джинси 2021 – усі вже звикли до того, що мода час від часу повертається, історія повторюється, тому якісні речі у гарному стані часто просто чекають на свою нову "хвилину слави".

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші джинси 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для легшого розуміння трендів майбутнього сезону.

Модні джинси 2021 – на що звернути увагу

У моду повертаються вузькі джинси в стилі 60-х

Не поспішайте списувати джинси з високою талією й широкими штанинами – вони поки нас не кидають і залишаться у трендах. Але Мода 2021 вирішила широко відчинити двері спокусливим джинсам скінні в стилі далеких 60-х. До того ж знову актуальними стають джинси з низькою лінією талії. Для всіх тих, хто обожнює підкреслювати фігуру, знову настає "золотий час".

Модні джинси 2021 / Instagram
Модні джинси 2021 / Instagram

Рвані джинси знову входять в моду

Якщо ви плануєте перебрати свої шафи, то не викидайте рвані джинси, які були у трендах минулого сезону. У новому році рвані джинси подарують усім призабуте відчуття невимушеності, свободи й упевненості в собі! Наймодніші кольори джинсів 2021 - індиго-синій та блідо-блакитний.

Модні джинси 2021 / Instagram
Модні джинси 2021 / Instagram

читайте такожШалено гарні штани з 30-х повернулися в моду на зиму 2021: фотоДжинси у стилі 70-х та 80-х залишаться у моді

Усі ті, хто нарешті навчився носити ефектні розкльошені джинси у стилі 70-х, й оцінив усі принади вільних джинсів з високою лінією талії у стилі 80-х можуть спати спокійно – у 2021 році вони все ще актуальні, все ще викликають почуття новизни й роблять образ стильним.

Модні джинси 2021 / Instagram
Модні джинси 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти