StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чарівні сукні-сорочки з 1900-х повертаються в моду на весну-літо 2021

21 січня 2021, 21:20
Не довгі й не короткі – саме такі сукні-сорочки найбільш вдало пасуватимуть для будь-якої ситуації. У моді лаконічні моделі з підкресленою елегантністю.

Мода 2021 підготувала для нас сюрприз: один з найчарівніших та найзручніших елементів гардеробу, який пасує всім. Зустрічайте - в моду з 1900-х повертаються сукні-сорочки, в які століття тому вдихнула життя велика Коко Шанель. І хоча за сотню років ця модель сукні пережила багато трансформацій, щось затишне й тепле, як мамині руки, в ній залишилося й невидимим шлейфом простягнулося й у 21-е століття. Так, змінюються тканини, забарвлення, акценти, але ніщо не здатне приглушити якусь особливу енергію, яку випромінює сукня-сорочка.

Звичайно, у сезоні весна-літо у сукні-сорочки буде гідна конкуренція - у нашому матеріалі У моду на весну-літо 2021 входять спокусливі прозорі сукні можете докладніше дізнатися про яскраві тренди сезону. Проте, сукня-сорочка стане знахідкою для тих, хто шукає універсальну річ, яку можна носити куди завгодно: на роботу, прогулянку і навіть вечірку.

І помиляються ті, хто вважає, що сукні-сорочки нудні. Навіть моделі, пошиті за класичним зразком, дарують відчуття легкості й свободи, яка заворожує.

Уже сьогодні у продажу можна знайти багато різних варіантів суконь-сорочок - від мереживних і моделей з принтами до блискучих з кольоровими блоками. Кожен знайде для себе те, що найкраще відповідає його стилю. До того ж у залежності від того, з яким взуттям ви носите сукню-сорочку і які аксесуари додаєте до неї, воно грає абсолютно різними барвами.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші сукні-сорочки весна-літо 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете приголомшливі зразки для розуміння трендів з без зайвих слів.

Модні сукні-сорочки весна-літо 2021: на що звернути увагу

У тренді короткі сукні-сорочки

Для тих, хто шукає не просто сукню-сорочку, а варіант, який можна носити навіть у найтеплішу погоду, водночас мати стильний та діловий вигляд, у тренди вибилися короткі сукні-сорочки з накладними кишенями. Орієнтуйтеся на світлі відтінки – бежевий, білий, блакитний.

Модні сукні-сорочки 2021 / Instagram
Модні сукні-сорочки 2021 / Instagram

Сукні-сорочки у клітинку повернулися в моду

Якщо ви стежите за модою, то мали звернути увагу на те, що клітинка знову актуальна. І якщо восени і взимку ми носили пальта, то на весну-літо на нас чекають ефектні картаті сукні-сорочки. Короткі, довгі і навіть зі шкіряними вставками, будь-які сукні-сорочки у клітинку заслуговують на увагу. А для тих, хто хоче носити такі сукні в холодну пору, в моді вовняні варіанти.

Модні сукні-сорочки 2021
Модні сукні-сорочки 2021 / Instagram

У моді сукні-сорочки міді

Не довгі та не короткі – саме такі сукні сорочки найбільш вдало пасуватимуть для будь-якої ситуації. У моді лаконічні одноколірні моделі з підкресленою елегантністю - вони можуть бути трохи приталеними або розкльошені. Чорні, білі - ідеальні кольори, які заслуговують на увагу. У колекції одягу Bottega Veneta весна-літо 2021 знайдете багато розкішних варіантів, від яких складно відірвати погляд.

Писк сезону - шкіряні сукні-сорочки

Кольорова екошкіра торік завоювала серця багатьох жінок у світі, і цього року не збирається здавати позицій. Шкіряні сукні-сорочки стануть порятунком для всіх тих, хто шукає універсальне плаття на кожен день.

Модні сукні-сорочки 2021
Модні сукні-сорочки 2021 / Instagram

читайте такожСветри неймовірної краси з подовженими рукавами входять в моду на 2021-2022 рокиСукні-сорочки з принтами теж у моді

У сезоні весна-літо 2021 у моді сукні з великими написами й оригінальними принтами. Тому якщо будете проходити повз чарівної сукні-сорочки з написами, то сміливо беріть, адже вона в тренді. Це можуть бути й асиметричні моделі, і класичні варіанти.

Модні сукні-сорочки 2021
Модні сукні-сорочки 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти